And time is going on and on, it goes forever

Gårdagen var tänkt att det skulle bli utgång, olles. Är man där innan 22 kommer man in om man är 18, sedan blir det 20. Vi, Anneli, jag, Sanna och Ronja., var där kvart i men då visar det sig att dom ändrat till 20 nu. Alla dagar i veckan dessutom. Och vi som tänkt gå dit med Isabel som fyller 18 på onsdag! Men det får bli pipes istället kan jag tänka mig (= Vi gick då istället till tapas,. Vi sitter där på uteserveringen och dricker en öl. Då passerar två killar i vår ålder. och deb eba frågar bordet bakom oss vad det är för ålder, men dom rycker väl på axlarna i princip. Vänder mig sedan dit för at säga att det är 18. Då ser jag ingen mindre än Emil H Andersson som står där, en kär gammal barndoms kompis som man inte träffat på år och dar. Så dom ( Emil och hans kompis som jag tappat namnet på totalt) och sitter med oss i sådär en halvtimme - timme kanske. Blev en helt okej kväll endå. Men kastade in handuken ganska tidigt. Skulle upp och jobba idag 13-20 passet.

Idag jobbade jag mellan klockan 13 till 20. Under sommaren är det så lugnt, Så man har som tappat det lite när det gäller att öka farten lite.  För idag var det ruggit mycket folk hela dagen. När det inte nog med det är söndag dvs "barnens dag", bara barnmål hela tiden! En massa av dom dessutom. Så var ruggit less när jag var tvungen att jobba över 20 minuter också. Men det är en smäll man får ta!

The best a girl culd ask for




Det bästa :)


Hon som alltid funnits där, och jag vet att du alltid kommer vara det Mimmi Hägglund, på samma sätt som jag är där för dig (= love you


Summer love

Kan mogge, kan mogge, kan mogge dricka sprit?!
Det var det sämsta, det sämsta, det sämsta vi har sett!!
Tycker det beskriver kvällen rätt så bra ;)
Vi började iaf uppe på ersboda hemma hos mogge, insåg att jag vill bo en sån lägenhet, detta ska disskuteras med Isabel Mannberg inom en snar framtid! Trevligt folk och mycket trevligt bara. Skulle sedan ta 22 37 bussen, när vi kommer till hållplatsen så kommer 69;an, men tänker att den tar så jävla lång tid, och 8an skulle snart komma. Kollar på busstabellen efter bussen gått. 8an går bara 07, så vi skulle behöva vänta en halvtimme. Vi tar Fridas mammas cykel, och fort gick det kan jag lova. Vi satte oss på annelis bakgård och drack den sista ölen. Men det fick vi snabbt ångra när vi stod i en ruggit lång kö och väntade en halvtimme på att komma in, trots att jag och Frida trängde oss igenom hela kön, ibland är det bra att vara liten och smidig :) Träffar massa trevligt folk hela kvällen, men var mest med Frida, Jimmie och Kim. Sen blev jag knuffad, kanske ramlade, det är bara detaljer. Men hur som helst så slog jag i min arm och min haka. och det gjorde ganska ont då, vaknade idag, då gjorde det ruggit ont!
Idag ska jag mest troligt på Olles med Anneli m.f :)
Kanske även till pappa, beroende på när jag ska ut, och när han och viktor ska hem!


Mogge var populär denna kväll
Mogge var ganska populär denna kväll!

Fridas tur

Anders och leila

" han som jag desperat försöker komma ihåg namnet på" och Sanna :)

Tack för kvällen!

I onsdagas så hittade jag riktiga fynd ska ni veta!

ord pris, 400 kr, halva reapriset, dvs jag köpte dom för 100 kronor!

och denna för 29 kronor på Gina Tricot ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0