Nothing will change the things you have been through..


Frida, Ok-Elin, Elin, Lorina och Micke
Vimmelbilder sedan helgen

Frida, Elin och Elin

Dagen - Skola från 10:40 till 15:10. Första lektionen var Historia A. Fick reda på vad vi fått på provet. Ett godkänt, och är nöjd med det! Sedan var det lunch, Potatisbullar. Men Dragonskolan måste ju vara en klass för sig när det gäller att göra för lite mat. Så fick vänta på maten ett tag. Jag och Anna ska sedan gå och hämta mer mat.. Det finns 2 och en halv potatisbulle kvar och sedan lite små bitar här och var. Han som står bakom disken ska som dela upp det där åt oss två. Och när han tar upp en potatisbulle plus de där små grejerna så tar han lite med händerna. Jag ser blicken på Anna när hon får maten på tallriken. Hade väldigt svårt att hålla mig för skratt. Går sedan till matbordet där Malin, Anders och Bella sitter och äter. Anna berättar med lite skärrad röst vad som har hänt och vägrar sedan äta maten, så hon rör ihop det till en röra. Och vi andra sitter och skrattar så tårarna rinner och jag tror att alla i matsalen slänge ett öga på oss med en suck i blicken. Men det är en smäll man får ta faktiskt. Hur som helst, efter denna dramatiska lunch så har vi svenska lektion. Mest bara snack. Vi ska tydligen skriva en CV på svenskan. Vet inte riktigt i nyttan i det men.. Inte så svår uppgift i alla fall..
Efter det var det projekt tid. Jag måste då säga det att vår grupp måste ju vara mest aktiv under denna tid som är utlagd för projektarbetet. Måste säga att vi kommit riktigt långt faktiskt.
Projektarbetet går ut på att samla in pengar till Ghana projektet så att vi ska har råd med matrial till bygget av två klassrum där nere. Saknas ca 50 000. Just nu är det loppis vi siktat in oss på framförallt. Men vi ska även få tillstånd om att stå i skolan och sälja Fika osv och hoppas att vi får hem någorlunda med pengar i alla fall!

Senare efter skolan så har jag städat rummet, dvs städat i garderoben..  Tycker att mitt rum  börjar se ut mer eller mindre som en garderob nu faktiskt... Lägger upp bilder när jag är klar med allt skulle jag kunna tänka mig!

Nu är det nog sovadags som gäller tror jag. Förstår inte varför jag bara är trött på dagarna och inte på kvällarna. Jag är så less på den här skiten. Plus denna underbara förkylning gör det hela inte bättre..

 


Någon som känner sig sugen på dessa byxor? Vill sälja iväg dom pga av att jag har ett par som är nästan exakt lika dana. Är använda en gång. Är köpt på veromoda ord pris 400 kronor. Säljer dom för 250 kronor. Tänkte om det var någon som var sugen så slipper jag lägga ut på tradera :)
Är storlek w 32 och L 32. Jag är vanligtvis 36/38 i storleken. Men dom här är för stora för mig. Men dom sitter riktigt snyggt, jag hade bara ett skärp.
Skriv en kommentar med er mail adress så hör jag av mig med mer info om ni vill det!

God natt!


Sömnbehovet..

Sitter nu och lyssnar på Daughtry - open up your eyes

Nu kom man till den där tiden på dygnet då man känner, jag måste sova och det är nu. Men den här tröttheten man tycker ska infinna sig. Vill inte riktigt infinna sig endå!
Tycker det är väldigt underligt också. Från torsdag till fredag sov jag knappt något pga av ont i halsen. Klev upp klockan 10, gick och la mig halv 5 på morgonen till lördagen. Klockan 11 tyckte min kropp att det var dags att vakna. Var helt klarvaken. Somnade klockan 04:30 idag, klev upp 11 30 och for och jobbade. Det är ju inte en lämplig tid att sova. Så just därför tycker jag som att jag borde vara trött nu. Men icket!

God natt till alla er som lyckats / ska gå i säng nu!


Godnattpuss


For the first time, you can open up your eyes..



Igår blev det först förfest hemma hos Ronja och Sanna. Morgan och några till höll för dörren när jag skulle ut från toaletten. Jag tar satts samtidigt som dom flyttar på sig, men Mogge hinner inte flytta på sig så långt så jag nockar han med dörren rakt på ögonbrynet, tydligen. Så idag går han omkring med ett blåöga..

Sedan skulle vi hur som helst med bussen. Jag står och läser i busskuren. Och läser något om att bussen går via.... Men jag förstår inte så mycket. Men konsterar att bussarna som går till vasaplan från sjukhuset osv går en annan väg än där vi står. Men folket säger; men annars skulle det ju inte stå vilka bussar som gick i den här busskuren om inte bussen gick förbi där. Men jo, mycket riktigt, bussen svänger precis innan vår busskur. Man hör någon skrika; Spriiiing!! Och alla börjar springa efter bussen. Jag har som sagt dragit på mig en sådan underbar hosta. Så att springa efter en buss, det var inte riktigt min grej..

Hur som helst vandrar vi igenom Ålidhem i jakt på Krogen Krogen. Men förvåndasvärt nog hittar vi väldigt bra faktiskt så vi är där kring 11- halv 12 kanske? Och jag måste säga att förväntningarna på krogen krogen, var inte sådär jätte höga kan jag väl påstå. Men jag blev förvånad faktiskt. Mycket folk och bara trevligt! Träffade gamla vänner som man inte träffat på ett antal år. Iallafall inte pratat med på ett bra tag.
Vi var även ett härligt gäng som for dit tillsammans också!

Jaa, kvällen vart förvånadsvärt bra faktiskt!!


Kvällens öl 29 kronor ( var Haniken), kvällens drink 49 kronor! Att det var gratis garderob gillades också!

Lorina och Micke sjöng, Hey hey Monica. Det lät så bra.. ;)


Heeejs!



You never said, you never said, you never said it wuld be this hard..


 Daughtry har kommit ut med en ny skiva. Det här är en av många bra låtar på denna skiva. Skivan kom ut nu 2009 och heter "leave this town". Rekomenderas!

Har inte orkat skriva något nytt inlägg för datorn får fnatt så fort jag försöker bläddra bland bilder. Men jaja!

Igår var jag och Isabel hemma hos mig och satt och tittade på lite filmer och pratade, och pratade.. :)
Kvällen är en så länge inte färdigplanderad. Antingen blir det utgång på antingen Corona eller Krogen Krogen. Krogen Krogen hade ruggit bra priser ikväll. Men corona vet jag är bra samtidigt.. Annars blir det bara en lugn kväll med Emma skulle jag tro. Har ju dragit på mig en sån där uunderbar förkylning... Igen!

Och dagens inlägg avslutas med...

Ett stooort grattis till Tobias på 18års dagen! :)





HEJS!

 


Open up your eyes


Sovmorgon till klockan 10 sedan vi-timme idag var det Tim och Filip som bjöd på fika och utöver det var det lite information om vilka som ville bli ambassadörer, dvs om det kommer elever från grundskolan som vill kolla på skolan, är det dessa som visar dom runt på skolan och programmet! 
Sedan hade vi BF-tid som enligt Berit skulle vara fritidens aktiviteter eller skapande verksamhet hela dagen ( eftermiddagen var också BF-tid ) Men tydligen var det psykosocialt arbete första BF-tiden. Kursens innehåll är väldigt intressant. Men tror vi inte kommit någonstans sedan skolan började. Och hennes röst, och sidospår utav desslike gör så man atomatiskt stänger av för att inte kasta sig ut genom fönstret. Sen hade vi då Fritidens akiviteter. Vi hade ett kort läxförhör och sedan satte vi oss och planerade en aktivitet som vi ska hålla för gruppen. Gick ganska snabbt och känns som en relativt rolig aktivitet. Ska inte avslöja för mycket. Utan hoppas att få med det hela på bild så får ni se sen! :)

Ikväll har jag varit med Emma, har sutit på Mias, kollat igenom det nya schema. Hejdå pengar, hejdå, nice to meet you anyway... Ah, precis så illa är det! Jobbar i princip ingenting den här månaden och till viss del känns det skönt, till viss del käns det ruggit tugnt. Dock i november, jobbar jag bara tre dagar.. usch va kul!.. Nej, nu är det dags för ett nytt jobb kan jag känna. För lite jobb i nuläget i alla fal...

Imorgon väntar en lång dag. Skola från 08:45 till 15 00. Sen bär det av till travet för att börja mitt och Bellas arbetspass klockan 16. Men det känns bara taggat faktiskt! Gillar travet :) Imorgon är det då iallafall tjejtravet ( i resturangen i alla fall)


Isabel på travet, lite extra arbete medan hon stod i garderoben sist.

Jag vill avsluta detta inlägg med dessa två följande saker!


Grattis till körkortet Filip! :)                                Jag hoppas operationen gått bra vännen! :)

HEJS!


Don't bring flowers when I'm dead


Nu är det One Tree Hill som gäller!

Har ju lyckats missa att två avsnitt av nya sesongen kommit ut..

God natt! :)


10 miles from town and I just broke down..


Jaa såhär har väl ungefär alla sett ut i klassen idag. Det här är anders innan Historie provet.
Första lektionen för mig var idag religonkunskap. Hade en kortare redovisning och sedan ett oväntat litet prov. Men aja! Mat idag, tomtegröt... Blir som illamående av bara lukten. Så det håller inte riktigt i längden när man ska sitta där inne och det luktar äckligt och man försöker desperat få i sig macka efter macka. Och inga mjukmackor hade dom heller. Så fick leva på hårdmackor till lunch idag!.. Efter lunchen var det svenska lektion. Isabel lutar sig mot mig och säger; har vi gjort något, på någon svenska lektion? Tänker kort efter och svarar, Nopp! Sedan hade vi då prov i Historia A om Umeås historia. Mm precis, lika kul som det låter.. Men det borde väl vara ett godkänt tycker jag. Tycker inte läraren är sådär jätte lämplig faktiskt. Klickar då inte iallafall mellan oss om man kan uttrycka det på ett sådant sett!

 
 Vill tillbaka till Alanya!

Karat hotel- Hotellet vi bodde på.
Bartendern -  Kallade vi våldtäcksmannen p.g.a. Första dagen där så fick vi höra att någon tjej som jobbat där tidigare hade gjort en anmälan mot honom. Vi var lite avskräckta först. Men sista kvällen umgicks vi med honom och han var trevlig faktiskt!
Sedan hade vi andra små älsklingar så som- pannbandet, ögonbrynen.. Den läskiga kocken som var inte så hemligt förälskad i Frida.. Den stackars utveckligsstörda pojken osv osv
Vodka and lemon- var standad dycken vi beställde på hotellet under kvällstid. Bara tanken på den nu gör mig illamående..
The doors - en bar med bara skandinavier. Ett underbart ställe att gå till när man var sådär lagomt less på turkar som ropade efter en på gatorna, efter en lång dag av förhandlande över priser and so over!


Hur som helst, jag längtar verkligen tillbaka! :)


 


All that still matters is love ever after, after the life we been throgh



Jag måste bara berätta, och usch så irriterad jag är! I alla fall. Jag och några fler satt ute i väntan på att lektionen ska börja. Vi ser hur det kommer en gammal tant med rullator. Hon går till dörren och vi avvaktar i väntan på att se om den söta lilla tanten får upp dörren själv. Det får hon inte och jag är just påväg att vandra dit och öppna dörren, men ser att det kommer en kille som är påväg ut. Vid det här laget står hon med halva rullatorn utanför och försöker få upp dörren. Det finns två dörrar. Killen tar den dörren som hon inte står vid och går bara vidare. Jag reser mig upp och håller upp dörren för henne. Tycker jag känns mer som en självklarhet än något annat. Hon tackar så mycket och säger; åhh vilken tur att det finns människor som dig som hjälper till. Det är ju min första dag med den här rullatorn så vet inte riktigt hur man gör än. Också ler hon. Åhh, blir faktiskt lite irriterad bara jag tänker på det.

Hur som helst. Historia prov imorgon. Har suttit och skrivit av hela häftet nu. Så nu är jag ruggit less på att plugga!!

Jobbar torsdag på travet, fredag Mias och även på söndag! Men det är pengar :)

 
Just face it, just smile. Easier said then done..


She is kind of weak, she is not to fine, but I'm burning inside

Usch va skönt det är att få vara ledig en hel helg utan jobb!

Igår blev det droskan, mycket tevligt umgänge. Men droskan i sig var ingen toppen kväll. Var för mycket folk tror jag. Kön dit in var ju ett skämt. Hur lång som helst, alla knuffades, trängde sig före osv osv. Njäe bättre kvällar har jag då varit med om!

Idag så har det varit en relativt lugn dag. Träffade Emma och Stina nu ikväll. Satt bara och pratade och hade trevligt.
- Jaa alltså, vi har väl kommit till det stadiet nu att jag tar på honom sockarna på morgonen. hahah ;)

Imrn hoppas jag verkligen att det blir en så äckligt lugn dag. Länge sedan man hade en sådan lugn dag!

Hejs!

Can you feel the love tonight?


Detta blogginlägg är i äran av Mimmi Hägglund och Dhennis Andersson


Jag träffade Mimmi för första gången när vi gick i sexårs. Sen dess har vi alltid gått med varann genom allt, pratat om allt och alltid vetat vart det första telefonsamtalet skulle gå till.

För ca 1 år sedan fick jag ett telefonsamtal av Mimmi, hon berättade att en kille på en fest kommit fram och sagt; ursäkta, jag måste bara säga det här, du har dom vackraste ögonen jag någonsin sett!
Där började kärlekshistorien!

och Dhennis, han var då minst lika galen som hon själv är!




I Åsele styrde jag och Dhennis upp lite grann!

Och Idag, har dom fått sina ringar...

Så jag vill avsluta med ;
Ett stort grattis till förlovningen ni två.
Jag vet att er historia kommer bli lång.
Jag önskar er stor lycka i livet.
Livets gång kommer att visa vilka vänner som består och inte gör.
Tror ni båda vet det nu.
Love you <3


"liten pojke syndromet"

FÖR VI HAR TAGIT STUDEN FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FY FAAAAN!
Idag har vi provat våra studentmössor.. hihihi! Nu är jag supertaggad och vill att det ska bli juni 2010!


Vi passade på att pimpa Anders ;)

"liten man syndromet"- Vad Hulk kallar de män som är korta, som måste slåss i magen för att visa att dom är stor nog.
" Han slog mig i magen flera gånger, han är kort och så.. men det gjorde fan ont! "

Jobb på travet idag. I love it vill jag börja med att säga, sedan ska jag fortsätta med detta!
Jag och Isabel ska ut med vagnen, Isabel går före. Jag ställer mig med hela kroppen för att hålla upp dörren, för att isabel ska få vagnen igenom dörren måste jag hålla upp dörren helt. Det jag inte tänker på är att jag ställer emellan dörren och vagnen. Vagnen kommer i vanliga fall igenom med ett marginal på tre centimeter. Och lets face it. Så smal är jag inte.. Så isabel utbrister ;
- Men du lilla gumman, sådär smal är du fan inte så jag tar igenom mig och vagnen där... tre centimeter!!
Båda brister ut i skratt, i samband med det så fastnar jag med min shorta i handtaget på dörren. Då skrattar vi ännu mer, för jag har som fastnat mellan vagnen och dörren och kommer inte riktigt åt knappen så jag kommer lös. Vi båda skrattar jätte länge. Sen säger isabel:
-Alltså, jag skulle gärna släppa lös dig, men jag har magkramp efter att försökt att inte börja skratta högt..
Sen står vi där yttligare några minuter och skrattar..

Sedan i garderoben. Ursäkta uttrycket, men det är det ända rätta för denna mening..
Men gubbjävlar och uppstudsiga kärringar. P.g.a risk vid brand måste man ta av sig jackan och hänga in i garderoben innan man går in resturangen och det kostar 20 kronor, precis som vilken annan resturang i stan..
Men dom far för att spela på hästar, äta dyr maten, men ändå har dom inte "råd" med att betala den där garderoben. Nej nej, då är det bättre att disskutera det med mig och bli arg på mig som står där och gör mitt jobb.

Men kvällen slutade bra. Kvällens citat, gjort av Isabel; Ohh look, now I look like a hamster.. a fat one!




When you came in, the air went out..

Måste bara börja med att säga att True Blood är en underbar serie. Fick dock reda på idag att avsnittet som kom ut igår är det sista, sedan kommer det inte ut förren i typ juni 2010..

 

Idag så kom jag till skolan, hade ingen religonkunskap, ingen svenska. alltså bara historia tre timmar senare. Men den slapp vi, ska tydligen jobba igen senare. Så gick med Jimmie och Kristoffer och åt på tre kronor. Gick sedan hem. Kom hem, satt framför tv;n ett tag. For till Hagaskolan och hämtade Johan och gick sedan till Adams skola och hämtade honom och sprang med honom hem igen eftersom Johan cyklat iförväg. Dom växer så snabbt. Sa det till mamma senast för någon dag sedan,
- jag kommer bokstavligen kunna säga till mina småsyskon när dom är äldre " men på min tid så..." och faktiskt mena det. Om 10 år är jag 28, då är Johan 18 och Adam 16 år..

Imorgon så är det tydligen dags att pröva studentmössorna. Men det fick vår klass reda på av en ren slump. Inte av lärarna. Annars hade vi missat vår tid som vi hade för det. Plus att det ligger på vår sovmorgon... Näe, lite less på läraren våran nu. Är inte första gången hon glömt denna typ av information. Om jag ska vara ärlig så är jag ruggit less på alla lärare som inte kan inse att de är för gamla för att vara lärare. Som i psykosocialt arbete, läser man i boken inser man att det är riktigt intressant ämne. Men vi har haft ca 7 lektioner, hon har fortfarande inte kommit någonstans! Plus att hon gör lektionerna så tråkiga att man halvsover istället. Less

Klockan 16 ska jag och Bella vara på travet för att börja vårt arbetspass. Ser fram emot det! :)





En av våra Många underbara kvällar ;) Måste göras igen


And my scars remind me, that the past is real

Hej! har inte orkar uppdatera bloggen. Så får en uppdatering nu istället! :)

Onsdag

Jag var först i skolan, slutade kring 12. Träffade sedan Jimmie på stan. Vi gick och köpte oss en latte på sandys och satte oss nere vid kajen i det varma vädret och chillade i gräset. Gick sedan och åt på subway. Riktigt trevligt!


32 grader, i solen dock. Men samtidigt, början av september, i Umeå. Då är det varmt endå!

Bästa vän :)

Sedan gick jag med Emma och tog en fruktsmoothie på Waynes. Dom är såå goda! Sen bestämde jag och Bella att fara på pipes tillsammans med Emil, Tobias, bell m.f. Men påväg dit så ringer Emil att det tydligen var 20 på pipes under kvällen. Så vi mötte dom utanför segaråttan och sedan följdes vi åt till Skarinska och satte oss där och tog en öl var. Men kvällen vart väl mindre och bättre dag för vissa men men..

Emma lockade mitt hår och sjöng contry road, take me home, to the place i beloooooong!

Fredagen jobbade till 20, sedan spenderades första timmarna i Annelis nya lägenhet, en ruggit stor 1;a, jag tror jag blev lite kär! :) Sedan skulle vi vidare till droskan. Men utanför började en av folket må lite illa så vi stannade därutanför. Tyckte inte vi levde om skärsligt mycket. Men sedan kom det ut ett par och verkligen skriker på oss och säger att vi ska dra därifrån innan han spöar oss osv osv. vi skrattade och gick däeifrån. Kom sedan fram till droskan. Sen så hann vi bara sätta oss så ringer Erik och ber på sina bara knän att jag ska komma hem och vara barnvak. Snäll som jag är så gör jag det.  Sen fick jag 200 kronor för barnvakt.

Mattias och Lilla söta Anders! Som fyller 18 år idag för den delen! :)

Lördag jobbade 12-20 passet sedan for jag till Tony på teg och spelade nya guitar hero, dansade, sjöng sex on fire och drack lite och så. Riktigt trevlig kväll! Synd att den slutade så tidigt för mig och Jimmie som inte kom in på krogarna. Eller snarare att vi tappade bort Mikaela som skulle fixa in oss. Sen tappade jag bort Jimmie samtidigt som någon läskig engelsktalande kille raggade på mig. jag gav honom dissar numret! hihi jag är så Evil ibland! ;)



Jobbar outfiten, fast gammalt kort, den blonda tiden! ;)

HEJS!


Sexy Bitch

Fredagen började med skolan med en välbehövd sovmorgon till klockan 10 40. Sen klockan 14 hade jag en make up kurs på make up store. Fick det som present när jag fyllde 18 år av moster Anna-Malin med familj. Så jag tog en kvällsmake up. Vart väldigt bra om jag får säga det själv, men tog tyvärr ingen bra bild med resultatet. Men sen så fick man 495 kronor att handla för efter man gått kursen!

Detta var då inköpen. En svart eyeliner, En svart ögonskugga, en rough ( stavas det så?), en highlighter, en borste och ett täckstift! Med ett sammanlagt värde av 965 kronor, så fick lägga till 470 kronor.

och denna bild var den enda jag tog av sminkningen tyvärr..

Sedan efter jag gått kursen gick jag en vända på stan och hittade en vit stickad tröja från H&M för 299 kronor och ett underkläderssett från Lindex av märket lella M som jag vart lite små kär i! :)



Sedan på kvällen blev det utgång, droskan. Men det var max 150 personer där inne. hur lite folk som helst! Men jag och Isabel stod på "v.i.p listan" så behövde inte betala inträde så det kändes rätt så bra endå.

Men Vaknade igår av att min fot gjorde så ruggit ont. kände att det gjorde ont igår, men alkoholen bedövade en hel del. För igår kunde jag inte stödja på foten. Idag känns det dock lite bättre!


Imorgon ska jag och Isabel jobba på travet! :) Blir nog hur bra som helst! (=

Hejs!


I'll Meet you at the hotel room

Igår fyllde Isabel 18 år!! Så klockan 00:01 på natten tills onsdag så stod vi på OKQ8 och köpte varsin folköl och satte oss och chillade lite. Tyckte vi invigde onsdag, den 2;a september - 2009, Isabel Mannbergs 18års dag på bästa sätt! ;) Så här såg det då ut


Födelsedagsbarnet, med hennes första inköpta öl som 18åring!

Men det hela slutade inte där! Klockan halv 9 på onsdags kvällen så var jag hemma hos isabel och Sara var även där. Vi drack då varsin öl och gjorde oss klar för utgång.  Kring 22 tiden var vi inne på Pipes där Emil och Tobias väntade. Så vi satt med dom och några fler och pratade. Sedan gick vi vidare till skarinska. Där hade dom ingen koll alls faktiskt ang hur gammal man var, men var läkarstudenter som var där kom vi fram till. Vi stannade inte skärsligt länge utan gick tillbaka till Pipes och satt där en stund och gick sedan vidare och kvällen avslutades hos födelsdagsbarnet i all ära!


Söt sara!

Inne på Pipes


Födelsedagsbarnet, också här på pipes!

Pipes

Inne på scarinska ( eller hur det stavas)

Baby! :)

Yeah! ;)

Det kändes som om det var det enda riktiga!

För vi var inne på TC! ;)


boy we've had a real good time and I wish you the best on your way


True blood - har nu sett första sesongen och är nu helt fast! När man hörde om handligen, dvs att det handlade om vampyrer så såg man väl lite tveksam ut. Men den är ruggigt bra faktiskt och jag rekomenderar den starkt!

Idag - En mysig liten sov morgon, sedan hade jag religonskap. Lite prat om etik och moral osv. Efter det så var vi på en föreläsning i aulan på skolan. Föreläsningen hette maskrosbarn vilket står för att maskrosor kan ta sig upp ur asfalt, dvs, resa sig trots att det står asfalt emellan.
Det hela började med att en tjej berättade om hennes uppväxt med sin mamma som låg i djup depression och var alkholist. Sedan var det två andra som berättade lite annat också. Med en halvtimme klart så dansade jag, Isabel, Anders och Anna ut därifrån, bokstavligen.

Märkte även idag att halebop drar pengar från min mobil för sms, trots att jag har gratis sms i sex månader. Så är inte så nöjd just nu vill jag lova!

Imorgon fyller min bästa Isabel Mannberg 18 år!!! Så vi ska ta ut henne på hennes första (lagliga) krogrunda. Blir nog pipes som det ser ut i dagsläget (= Så imorgon då tillbringas ett inlägg endast till Isabel! (=

Heejs!


RSS 2.0