From the things I still remember..


If I could see the light, maybe it all had been esier to understand.
Right now it feels like I'm looking for a way out. With have no idea what comes further along the way or if it's something I even want to know about. It's dark, I can't see anthing and the only thing I can understand is the feeling of knowing that it is something or someone there just waiting for me to find them. I catch myself smiling from time to time, a little bit ironic, for how it could be that I just don't cear even thogh everything feels so unsure. I remember when I used to have it all figured out, I hade an idea how I wanted my life to turn out. Within 6 month from today my life could have looked very diffrent. It makes me happy that after all I've been through, I'm still alive, still breathing and still standing on my two feet. You can push me down, You could say whatever you like, I can push myself down even deeper with my own thoughts. But somehow, I know I'll come out on the other side even stronger like so many times before. What makes me mad is the fact that I don't even know where to start, how to start getting my life back together. Maybe it's just esier to let it all go, move on and let my life get back together by it self and not let myself get in the middle of it? I really don't want to cear, I really just want to lay it all behind me and move on and never look back. But that's esier said then done. I thought that I'd learn the cost of love, paid that price long enough. But still I drive myself right through the pain. It turns out, I haven't learned a thing.



We used to have this figured out, we used to breath without a doubt..

Hade turen att få ha en helkväll med min fina Frida igår. Först vin / öl på tapas, sen halvsprang till TC och kom in vip och gratis tack vare Christoffer. Drack några drinkar, prövade bla "orgasm" som, om jag inte minns helt fel, bestod av kahlua(?), baylis och vodka. Den var inte helt fel vill jag lova, en awsome orgasm helt enkelt! Mohah!
Snackade med massa härligt folk, okända som kända för oss. Mycket skitsnack som bara jag och Frida kan prata om.

Tackar för en helkväll med Frida!

Du har förlorat mer än jag...

Jag är så arg! Om jag nu hade orkat känna efter hade jag kastat något hårt i väggen. Så arg är jag egentligen.
Så jääävla respektlöst, så dumt, korkat! Men det är bra, nu vet jag vart jag har dig.
Trodde aldrig det om dig, trodde man kunde lita på dig.
Nä usch och fy!

I'm going home, back to the place where I belong

Idag har jag :
- Träffat Frida på jobbet
- Gick vidare till nästa jobb
- Förbannat mig över att det gick så jävla dåligt
- Förbannat mig över ord som sades till varann
- Sagt hej då till världens finaste med vetandet att det tar nog ett tag innan vi säger hej igen.
- Gått på promenad med min fina Emelie.
- Kommit hem och ska nu städa och äta mat.

Puss

There is so much I left behind..

Har länge funderat på om jag ska skriva detta inlägg nu. Men tänker att om det nu hjälper, kanske det är lika bra?
Min morfar Göte har gått bort, i förrgår. Jag hade ingen närmare kontakt med honom men det är klart, han är ju ändå min morfar hur man och vrider på det. Ovanpå det så har jag och Emil, som ni vet flyttat isär. Det tär nog mer på mig än jag vill inse. Jag vet att det var det bästa för oss. Vi försökte vara vänner, kunna prata med varann. Men det blev svårt att hålla det på en vänsklaplig nivå. Vi träffades för snart ett år sedan och höll ihop sen dess. Vi har aldrig bara varit vänner. Klart det komplicerar det hela. Sen även att det kanske är för tidigt. Men hade nog räknat med att ha E i mitt liv på ett eller annat sätt. Men sen när det inte blev så blev det som mer eller mindre kaos i huvudet på mig. Ska jag vara ärlig skrämmer det skiten ur mig att vara ensam. Jag hatar att sova ensam i lägenheten. Jag hatar att allt som  en gång var hans ställe i soffan inte längre används och jag vet inte vad jag ska göra av alla känslor. Känner att hälften av mig vill bara stänga ner alla känslor som jag har en tendens att göra när jag inte orkar mer. Men den andra delen av mig vet att det bara hjälper ett tag och under den tiden är jag som en zombi, går knappt att få kontakt med mig och jag vill känna. Finns inget som skrämmer mig mer än att inte känna något längre. Men känner att det vore jävligt skönt ibland.
Får väl se vilken sida som vinner.


Nothing is never good enough

I can't give any more,
So now I'm giving up.
'Cause nothing's ever good enough.

Igår blev en utekväll med Emelie och Mia.
En mycket trevlig kväll måste jag säga på all star.
Träffade massor med nytt folk, minns lite halvdant vad som hände under kvällen.
Utelåst från lägenheten, men det löste sig.

Gick till Emelie imorrse och alla berättade det om dom minns kvällen. Tillsammans har vi nu plusat ihop bilder från kvällen. Ikväll var jag på droskan med mamma mfl. Sedan kom Mimmi, Dennis och deras två kompisar hit. Men det var helt dött på stan ( dom kom hit för bilarna, men he fanns fan inga bilar) så dom åkte hem igen och jag for med Emelie till hennes mor med chips och COLA, oj vad jag saknat cola idag. Såg filmen "bad teacher" och den var rätt rolig endå. Justin timberlake vart mindre och mindre attraktiv under filmen. Toffeljävel.

Nu är jag hemma iallafall. Tänkte väl försöka kanske typ... inte... Men det vore ju bra om jag städade klart garderoben och rensade tvätt... Vi ser ju hur det går.

Nu spelas Hoobastanks låt " good enough " i bakgrunden, så det kör jag på ikväll.

Puss

It's gotten so bad there's just no more anger.

Någon sa till mig : För att få ordning i ditt liv, börja med att få ordning runt omkring dig.

Så det är vad jag gör just nu, städar allt, alla lådor, garderoben, sorterar tvätt.
Kanske gör det hela övergången lättare. För just nu känner jag inte riktigt igen mig själv.
Försöker hitta igen mig själv i att säga min lägenhet ist för vår.
Jag istället för vi.
Jag istället för oss.

Försöka få struktur på att det är bara mig nu. Den jag har i slutet är mig själv och ingen aning.
Alla beslut är nu mina.

I want you so much more then I should..

So.. Here we are.

Så, igår lämnade jag av Emil på tågstationen. Han klev som så många gånger på tåget till Lidköping.
Denna gång kommer han inte tillbaka.. Inte på ett tag iallafall. Det känns tomt i lägenheten.
Det känns tomt på hans sida av sängen. Det känns tomt att komma hem utan honom i soffan eller veta att han kommer hem från jobbet snart. Jag fyller garderoben med mina kläder, där hans kläder brukade ligga.
Jag hittade hans tröja på golvet, den luktar honom. Det känns konstigt att det är det enda som är kvar här av honom förutom minnet av honom. Jag tror jag egentligen fortfarande tror att han kommer hem snart. Men hans hem är nu i Lidköping, han börjar jobba imorgon och jag har ingen aning om när jag ser honom igen. Det skrämmer mig.

På samma gång har jag inte längre något att oroa mig över förutom just mig själv, mina problem och mina tankar. Det är rätt skönt. Jag gör vad jag  vill, går vart jag vill utan att säga vart. Jag vet att han har det underbart i Lidköping och det gör mig glad. Jag har underbara arbetskollegor, underbara vänner och underbar familj som jag vet finns där om det skulle vara något. Men just nu vill jag bara vara själv. Städa min garderob, städa min lägenhet och få lite ordning i mitt liv.

Men oj vad jag älskade/älskar honom. Usch vad jag saknar honom. Men det är bäst såhär i nuläget, det vet jag. Ska bara övertyga mitt hjärta om det också.



Someday

Someday, somehow we are gonna make it alright but not right now..

För ganska snart ett år sedan hittade jag kärleken i turkiet. Tre månader efter flyttade vi ihop och vår resa tillsammans har vart en berg och dalbana kan man väl minst sagt säga. Nu har vi iallafall bestämt oss för att flytta isär, 86 mil ifrån varann. Varför spelar inte så stor roll egentligen men vi har bestämt oss att det är bättre att göra något åt saken nu än att vänta på att helvetet ska braka lös på riktigt så vi knappt kan se på varann mer. Bättre att flytta nu, jobba på det på håll och låta det gro. Vi sa från början : antingen går det, eller så går det inte. Man lever bara en gång, vi chansade. Ibland blir det tyvärr inte som planerat. Vet att detta kommer bli en otroligt tung tid i mitt liv. Men jag har underbara vänner runt omkring mig och jag har trots allt en pojkvän fortfarande, lite längre bort bara. Jag vet å andra sidan att det är bäst på detta sätt och det glädjer mig verkligen att det var ett gemensamt beslut. I det stora hela tror jag det kommer bli bra!

Puss

What do i have to do get inside of you?

For now I play the game
I'm waiting for your move
But I gotta say, that I never lose..

Idag är en dag som tynger mitt hjärta, idag lämnar min vän Isabel Mannberg Umeå för sista gången på ett år. Hon åker till sthlm, turkiet, sthlm och sedan USA ett år. Jag tror att än så länge känns det helt okej eftersom hon kommer tillbaka till Sverige innan USA så vi hinner höras, men känns himla trist. Ett år, hur mycket hinner inte hända på ett år? Om jag bara tittar tillbaka på mitt liv för ett år sedan, så har det hänt fruktansvärt mycket.
Isabel träffade jag första dagen på gymnasiet. Helt olika människor var vi men endå så lika. Helt olika intressen, men hittade snabbt till varann. Från början såg jag på Isabel som väldigt iskall, en fin vän, men ingen jag skulle komma nära. Tills den dagen vi satt utanför N4 på dragonskolan och hon släpper in mig på livet för första gången. Detta var gången jag insåg att vi skulle hiita en djupare relation. Vår relation har vart upp och ner genom åren, men jag är helt övertygad om att vi är föralltid. Så hejdå kära vän, tuur att det finns skype! Kommer sakna dig!


I samma stund tänker jag på dom vänner jag har, nya som gamla. Jag skulle säga som så att går jag ut på krogen känner jag ganska många där, alltid någon. Många av dom ytliga men trevliga att hänga med. Sen har jag dom vännerna som jag alltid har där, som jag aldrig skulle klara mig utan.

Emma Törnlund
Vi har vart vänner i.. jag vet inte hur många år. Men åren har flytit på, vi har genomgått allt med varann. Vi har aldrig varit ovänner, var väl less på varann efter Brighton, men självklart hittade vi tillbaka. Vi kan sitta i timmar och prata, bara prata. Om allt och inget! Vi är ett sådant där jobbigt par som avslutar varandras meningar. Jag vet alltid var jag har Emma och vet att jag kan prata om verkligen allt med henne. Vet inte riktigt vad mer jag ska säga. För mig är hon närmare än vän, hon är familj.

Mimmi Hägglund
I 13 år har vi nu kännt varann. Även vi har vart ovänner åt om vart annat. Men en gång, då var vi riktigt sur på varann. Anledningen minns jag inte men jag minns att jag var deppig den perioden, grät ofta. Det gjorde hon med. Till och med Mimmis mamma grät. Mimmis familj såg jag i många år som min andra familj och gör väl egentligen det fortfarande. Vi hinner inte träffas alls så ofta längre, men håller ändå kontakten väl mellan oss och förhoppningsvis kommer vi kunna börja träffas mer framöver!

Elina Nyström.
Vi gick i parallelklass i många år, men inte förren vi skulle till Ghana, eller snarare innan dom skulle komma hit som vi började umgås mer. Vi har alltid roligt tillsammans, båda kan lägga lika urkorkade kommentarer och kan skratta åt det hur länge som helst!

Frida Öhgren.
En av de senaste tillskottet i min vänskara. Vi träffades genom jobbet, såg det väl egentligen aldrig som att vi skulle börja ses privat också. Men ju mer jag lärde känna henne, började jag inse hur lik vi är varann på så många sett. Hur skönt det är att prata om sex helt öppet. Jag minns det första hon sa som jag tyckte att hon var hur skön som helst ; killen som sitter där borta, han har jag haft trekant med. Jag skrattade men kunde samtidigt inte låta bli att le åt att det där hade lika gärna kommit ur min mun. Sen kan hon vara betydligt mer grov i orden än vad jag är, men det är vad jag tycker om med henne. Sen är hon någon jag ser upp till, hon är rakt på sak och det är inte mycket mer med det. Hon står upp för sig själv i alla väder och tar ingen skit.

Emelie Sylin
Här har vi en tjej som jag ALDRIG såg mig själv umgås med. Hon var den där dryga bruden i klassrummet. Om jag ska vara ärlig minns jag inte första gången jag umgicks med henne utanför skolan. Men jag minns första gången jag insåg vilken fin människa hon var. Åselemarkanden förra året. Vi hade huur kul som helst, och det har vi fortfarande när vi är med varann. Vi kanske inte står jättenära varann men vi kommer bra överens i alla väder och vet båda att vi kan prata med varann, så känner jag iallafall. Jag är övertygad om att vi kommer bli närmare varann med åren, det har hänt mycket på ett år.


RSS 2.0