Love is in the air..

Sitter nu i skövde efter en timmes resa i buss. Tåget är i nuläget 25 min sent sitter dock och hoppas på 30 min försening så jag får mina pengar tillbaka. Man får hälften tillbaka om det ä 30 min sent och allt tillbaka om det är en timme försenat. Gaanska nöjd att det finns gratis internet och el-uttag här! hehö!

Hahhaha ett tåg åkte just förbi och efter att tåget passerat ser jag en man som står på andra sidan, skrynklat ihop ansiktet så hn se ut som ett litet russin i ansiktet.Klockrent! Det gjorde min dag!

Puss!

All my life I've been good, but now I'm thinking what the hell!

Lämnar Lidköping bakom mig om ca en och en halv timme och börjar resan mot Umeå. hittar inte mina hörlurar dock, shoot me! Hoppas det finns på pressbyron eller något..

Imorgon kommer jag hem 06 28. Far väl hem och lägger mig och sover då. Sen iväg till jobbet och skriva på kontrakt ( äntligen ), jobba 3, 5 h. Sen möta upp min underbara Emma Törnlund och fara och handla på Maxi. Älskar maxi, bra för ekonomin!
 

Nu ska jag gå och pussa massor på min pojkvän och packa klart väskan..


you

You can't always run
You can't always turn your back
I can't accept it forever
I'm trying, are you?


It's okey not to be okey

Har bestämt mig för att försöka bli lite mer personlig på bloggen. Har som insett att vafan ska jag annars ha bloggen till? Men kan som inte spilla ut allt här eftersom det finns folk som läser denna blogg som inte bör veta så mycket om mitt liv. Funderar därför att sätta ett lösenord på bloggen och dom som vill läsa får fråga. Men inte bestämt mig ännu.

Har som alltid veta att jag vart fixerad vid bröst ( hahah ja jag hör hur det låter men hear me out ). Andra kanske vill ha en smal midja, ha kurvor, större rumpa, vara mer social. Alla har vi nog något vi vill ändra. Men jag har alltid tyckt att det är så himla snyggt med stora bröst. Sen vet jag att jag har relativt stora bröt som det är. Men jag vill ha större. Dvs, jag vill operera min bröst oc förhoppningsvis kommer jag göra det en dag också.

Annars mår jag bra. Känns som om denna tid vart bra för mig och Emil, här i Lidköping. Att släppa alla problem vi hade hemma. Även om vi pratat ut om det mesta, grejen är väl att när vi är här kommer det inte upp nya problem som det kan göra när man är hemma. Vem som ska diska, att det ser förjävligt ut där hemma osv. Men dom problemen finns inte här.

Känns jobbigt att lämna Emil imorgon måste jag erkänna. Känner mig sådär ny kär igen. Men det är nog bra att vi spenderar lite tid ifrån varann i några dagar, kan jag ju försöka övertyga mig själv om iallafall!

Funderar även på detta med flytten. Gillar denna stad mycket, den 'är himla fin. Men det är på samma sätt omöjligt att säga hur vårt liv ser ut om ett halvår. Har jag tillexempel fått fast anställning på jobbet så känns det extremt korkat att flytta speciellt när jag trivs såå bra på mitt jobb med mina chefer och arbetskollegor. Men springer jag fortfarande efter timmar som jag gör nu så känns det väl kanske inte som ett lika självklart att stanna i Umeå. Har bott där hela mitt liv så känner mig redo att flytta på samma gång. Men som sagt, vem vet vart jag / vi står om ett halvår. Omöjligt att säga!

Och framförallt, jag äälskar mina underbara vänner och dom kommer jag ha absolut svårast att lämna <3

This is me

Puss


Sometimes it hurts to follow your heart..

4 månader med kärleken idag!

Börjar sakna Umeå nu, mina vänner och jobbet saknar jag dessutom!
Lämnar lidköping imorgon, lämnar även pojkvännen i en vecka till ungefär

I'm driving one of your cars..

Idag har jag prövat något nytt å det var niiice!

De senaste dagarna har vart huur bra som helst. Har vart skönt att lämna Umeå bakom sig, se gröna gräsmattor å bara rå om min älskling utan att tänka på alla andra problem så som vår ekonomi, jobb osv. Vet att det må vara själviskt men fy va skönt det vart. Men ska bli skönt att komma in i rutinerna igen.
Men måste erkänna att jag blivit lite kär i denna stad nu och blivit om inte annat ännu lite kär i min pojkvän.
Emil stannar kvar här ett tag till. Hans kompis som vart borta i ca ett halvår kommer tillbaka i helgen. Så är väl lika bra att han stannar. Men då har jag tid att kanske ha tjejkväll hemma hos oss osv och ha dåligt samvete för att Emil inte känner sig så hemma där bland alla tjejer i vår lilla lägenhet! haha!

Imorgon blir det bara mys, nu ska jag se på serie ett tag till, sedan dra ner min pojkvän från övervåningen och pussa på honom.

Puss


I'll make you sound like..

Caaaaan you feel the loooove toniiiight.. Fint att man tar ton ibland.

Irriterande att lönen alltid kommer in på olika tider! Tur dock att den hann komma in innan jag ska på stan med Elin. Börjar som trivas här i Lidköping! Någon att dricka kaffe med på morgonen, mat på bestämda tider. Det är galet skönt. Men man kommer nog sakna hemmet när vi kommer hem. Dock har vi fått in en riktigt bra dygnsrytm jag och E nu. Vi sov ju ingenting på tåget, så blev en tidig kväll i onsdags och sedan upp kl 10.  igår somnade vi kring 12, klev upp 9 imorrse osv. Sen lär ju allt bli rubbat ikväll med tanke på festen men who gives a shit som min mor så fint skulle ha sagt!

På stan blir det att köpa en klänning eller liknande ev, massor med tabletter och liknande för magen, lunch med Elin kanske? Hon fyller ju år nästa månad så blir väl som en liten present från mig och E. Sedan ska jag köpa en present åt Emil vilket kan bli svårt, har väl en tanke men ser hur det går med det hela! Kanske blir det en present till också. Men till vem är hemligt just in case att hon läser detta..

Nu ska jag hoppa ur min mjukisdress här, ta på mig vettiga kläder och vänta på att klockan ska gå!

Btw har vi fått svar från en tjej som vill att vi hyr hennes lägenhet. Dock vil honhyra ut den redan i Juni å det blir nog lite för tidigt :( Med lite tur vill hon bara hyra ut den en kortare tid under sommaren till någon så kan vik flytta in närmare hösten!


I just gotta show you I'm the one



Tur att en av oss hade kul iallafall..

Vi åkte tåg ner till Lidköping, bestämde mig efter ca en halvtimme att jag absolut avskyr sittplatser. Men fick ca 2 h sömn. Kl 10 40 var vi framme i lidköping. Emils födelsedag var det dessutom. Tror dock jag var med taggad än honom..! Anyhow så åt vi och fikade med hans familj, mormor och morfar och fabror. Fick sjukt ont i magen och illamående. Men illamående har jag vart i ca 5 dagar. Hoppades och trodde att det var mensverk, men nu är mensen borta men inte det ständiga illamåendet. Så ringde sjukvårdsupllysningen idag och hon jag pratade med tyckte det lät som jag har magkatarr. Känns logiskt, jävligt drygt dock. Blir att äta allt som är nyttigt för magen imorgon och hoppas på ett jävla mirakel! Anyway, något lustigt hände när jag pratade med kvinnan i telefon. Ringde 1177 som vanligt. Å efter att jag pratat med kvinnan ett tag säger hon:
-Men är du från umeå, vad gör du här då?
-Va? vadå här?
-haha, ja vad gör du i Lidköping?
-Kan du se att jag är i Lidköping?
-Jo det syns här på datorn.

Blev lite paff eftersom jag ringde från min telefon!

Iallafall imorgon blir det stan med Elins syster. Hade pratat med henne innan jag kom hit och känns som vi kommer mkt bra överens! Så känns super kul att få spendera some alone time med henne imorgon.
Sedan ska vi göra oss iordning tillsammans och därefter väntar Emils fest! Taggad till tusen!!

Ha det bra alla där ute.

Puss!

Do you really love me?

Har just nu galler i huvudet. Men orkar inte ta det än. Inte förren jag är klar i mitt eget huvud.

Väskan är iallafall packad, lägenheten städad och ny duschad.
Ikväll 20 32 närmare bestämt går tåget och därmed börjar resan till Lidköping.
klockan 00 00 ikväll är Emil officiellt 20 år. Kommer fram 10 20 i lidköping. Kommer bli en låång natt. Finns ju så himla mkt att göra på tåg också..

Over and out

When i grow up

Ibland slår tanken mig om hur fort man växte upp. När jag började 1:an gick jag omkring i mina högklackade skor, översminkad osv osv. Men det känns som om de tre åren, framförallt det senaste året kändes mer som en evighet än något annat. Det känns som att från att ha vart barn skulle mn växa upp såå fort! Började jobba i 1:an, jobbade hela gymnasiet. Kombinerade med det skola. Fick tvinga mig själv igenom de senaste året och inte långt ifrån att kugga skolan. Men läste upp ämnen och klarade mig bara bra tillslut. Fick känna hur det var att få sitt hjärta krossat och krossa någon annans hjärta. Veta hur det känns att vara på botten och lärt mig att klättra upp igen. Fått reda på vilka mina verkliga vänner är, träffat nytt folk. Lärt mig att leva med en annan människa. Lärt mig att knuffa undan de som ärrat mig från tidigare. Lärt mig betala räkningar och veta hur det är att alltid ha något att göra. Påväg till jobbet ringa överallt och fixa med annat, sköta jobbet på bästa sätt för att sedan komma hem och ta hand om sitt förhållande och hem på bästa sätt. Ibland kan jag ångra att jag hade så jävla bråttom att växa upp. Men det känns samtidigt som att jag gjort allt man ska ha gjort. Man lever bara en gång, right?

Jag såg världen, jag blundade

Så galet less på vageln jag har  på mitt öga.  Väntar på remis (?) från ögonläkaren men har tagit för lång tid nu.   14 25 ska Vårdcentralen ringa mig så får vi se vad dom säger. Jävla vagel..

Det var allt jag hade  att säga, I'm out!

Puss


You can put the blame on me

Jag och F spårade igår, ordentligt. Men det var underbart.
Det jag minns är hur vi berättade för varann hur glad vi är att vi träffat varann och sjöng högt till Carola med gråten i halsen. Fiina tider!

Tack för en superduperjättebrakväll, you kno who you are!

Jag är baakis idag, usch! Måste börja trycka alvedon innan jag går och lägger mig i fortsättningen!
Men idag är även lyckan nådd. Hade ju problem med mina p-piller. fick hormonrubbningar efter 5 år.. Slutade med pillrerna och vart orolig för att jag vart gravid. Är som lättare sagt än gjort att ta dom besluten ifall jag skulle vart gravid men idag fick jag förklaringen på min uppsvälda mage, onda bröst osv osv, mensen kom idag. Det tackar vi gudarna för. Danke!

Idag har jag tagit hand om en liten flicka och sett på pippi med henne imorrse, sen in till stan och åt middag hos mamma och Erik. Det tackar vi för! Därefter en kopp kaffe hos Bella och låt oss inte glömma citronmuffinsen. Det satt finfint det!

Puss!


Don't hurt me no more..

Imorgon var ingen bra dag. Det blir så svårt och komplicerat när två människor, så nära varann, tänker sååå olika. Det blir lätt fel och misstolkningar.

Jag älskar min pojkvän och för ett halvår sedan idag, om några timmar så träffade jag babe.
Som ni vet träffades vi i turkiet, vi träffades vid baren. Idag var dagen vi höll handen för första gången, idag var första dagen jag insåg att jag höll på att bli förälskad. Men idag var även dagen jag inte vågade tro att han var en fin kille utan väntade på att dagen skulle komma då han ignorerade mig. För ett halvår sedan alltså.

Nu, idag, är jag lyckligare än någonsin.


Puss


Hear you me

I hate how diffrent we are.
At the same time that's what I love the most about us.

Ibland känns livet bara jävligt tungt och jag tror att det syns ígenom min mask denna gång.
Det var den första kommentaren jag fick av "tiger" idag. Vet egentligen inte vad som tynger mig så mycket, eller jag har väl mina aningar, men tror det är massa blandat och det känns som att allt i mitt liv går upp och ner hela tiden. Jobb, pengar, kärleken, humöret framförallt.

Blir så less på att det inte känns som om jag kan kontrollera mig själv längre. Finns så mycket jag tänker på här hemma, som disken av berg som jag vill ha bort och det känns som om jag diskar hela tiden. Men jag tror att Emil känner lika dant eller så är det så att jag bara tycker att det behövs diska mer ofta än vad han tycker. Vad vet jag. Men det känns som om det har vart mycket onödigt tjaft hela tiden främst från min sida. Jävla hormoner som spökar i huvudet på mig..

Puss


wear my hatt low like you

Med den utbildningen jag har så har det blivit lite av en yrkesskada att observera föräldrar med barn och alltid hittar man fel som man tyvärr stör sig på just pga att man har det så inprentat i huvudet att man ska göra det, observera alltså. Tills idag, då jag såg Frida med sin dotter Ebba, hon var verrkligen hur duktig och pedagogisk som helst, det ska hon veta. Så skulle jag bli gravid så vet jag vem jag ska välja som "gudmor".. ;)

Angående det där med gudmor så vet jag inte hur jag ska göra med det där. Jag vill helst inte döpa mina barn i kyrkan, tycker det känns fel att döpa mina barn i guds namn när jag inte alls är troende utan resonerar snarare som så att vill mina barn bli kristna får dom döpa sig. Men vill endå ha någon som jag vet kommer ta hand om mina barn om något skulle hända oss. Jag och Emil har prata från gång till gång : vad skulle hända om jag var gravid nu, vad skulle vi göra osv. Känns bra att vi pratar om det redan, ifall att det en dag skulle bli så. Vi har även pratat om vilka vi skulle vilja ha som "gudmor och gudfar" isf. Å eftersom både jag och och Emil känner Frida och Björn, vet att dom är duktiga med sina barn så är det nog dom vi skulle ha frågat först.
Hehe ja Frida, läser du detta så vet du nu iallafall! ;)

Imorgon väntar jobb, på taco direct. Men slipper öppningen, börjar klockan 12 till stängning, så ganska skönt att bara stänga och inte öppna också. Nu blir det nog sova för mig iallfall!

 I
bland glömmer jag hur lyckligt lottad jag är, jag älskar dig Emil Kristiansson. Forever and ever, right?
Puss!


Baby!



Har mått riktigt åt helvete de senaste dagarna.
Ena dagen satt jag och åt godis, dagen efter ställde jag mig vid spegeln och kollade mig i spegeln och riktigt äcklades av vad jag såg. Bestämde mig för att börja äta mer ordentligt men det urartade snarare. Blev helt fast vid tanken att gå ner i vikt snabbt, fick ångest när jag åt mat som jag visste inte var bra för mig. åt jag en macka fick jag ångest och tänkte borde ha ätit en morot istället. Känner inget större matsug längre, har ätit en gång idag vilket bestod av fil och frukt plus att jag vart ute i 45 min och gått med Elina men mat finns inte ens i tankarna. Å ni som känner mig vet att detta  är totalt olikt mig. Jag hoppas ångestkänslorna går över snart.

Slutade ju med mina mini - piller för ca 1 månad sedan och antar att kroppen börjat reagera på hormonerna nu som inte tillkommer. Ska på U - mottagningen imorgon iallafall och kolla upp vad det är förnågot!

Puss


You'll never know what hit ya

Jag vill ha risen, jag vill ha juice men det blåser ute och jag försöker gå ner i vikt.
Får väl nöja mig med äckelmörkchocklad som egentligen är rätt gott förutom att risen känns mer lockande..

Det tar typ en minut att gå till affären men som sagt.. Det blåser och snöar ute!
Jävla Umeå! Tur att vi kanske flyttar efter sommaren så man slipper det här!


Do it like a dude..!

Sugen på att göra världens sötaste lilla groda som jag sett på Ume skin art i böckerna där som tatuering. Självklart göra om den lite grann dock! Sa alltid till Jimmie att han borde göra den, men nu har jjag insett att jag vill ha den. Vet bara inte vart.. höftbenet kanske?

Är påväg att bli sjuk. Eller rättning, är sjuk egentligen, men inte sjuk nog att vara hemma. Har inte feber iallafall. Bara snuvig och lite seg! Men he e bah å bit ihop, eller vad säger man?

Igår på jobbet hände något roligt.
Står i disken och förbannar mig över all ost som sitter fast på tallrikarna. In i disken kommer Magnus och jag är två sekunder från att skrika rakt ut men säger istället: Här vislar man eller något när man kommer in!
M-Har du UG här ute?
E-Hahaha ja tydligen..
- En av tjejerna visar hela Muffen..
-Hah, va?
Vi går ut i salen och mycket riktigt, där utanför på kuddarna ligger en tjej, benen isär, genomskinliga strumpbyxor, you get the point?
M- Jag ska ta ett kort!
E- Do it!
Magnus tar fram sin supermobil, som han valt att kalla den, knäpper ett kort.
Men vänta nu, tror ni han kom ihåg att stänga av blixten. Nopp!
Jag tar fast med händerna i bordet och skrattar och får tillslut ur mig:
- Du hade inte kunnat stänga av blixten?
 Sen börjar även magnus skratta, han insåg nog att det inte var det smartaste någonsin så att säga..

Nu, jobb!
Puss


When I left him I also left apart of me and my heart with him.



Känns helt sjukt att det var över ett år sedan vi var i Ghana.
Alla minnen, både bra och dåliga känns så långt ifrån men endå så nära.

Jag har tagit tre lediga dagar, men nu väntar jobb dagarna framöver!

I övrigt har jag och Emil pratat en hel del om vart vi ser oss framöver.
Är vi kvar i Umeå eller inte osv. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Ser fram emot resan till Lidköping med älsklingen, vi åker tåg ner den 22:a på kvällen från Umeå till Lidköping och kommer fram den 23:e på morgonen, lagomt till Emils födelsedag. Sen vet jag inte vad det blir, skulle tro kanske fika med hans mormor och morfar eller något. Den 25:e är väl planerad!
Först ska jag och Emils syster, Elin, gå på stan i lidköping, köpa en present åt babe och sen tänkte vi försöka hitta en klänning till kvällens festligheter, nämligen Emils födelsedagsfest!

Ser även fram emot att få sminka mig! Kanske låter sjukt men jag har ju som aldrig tid att sminka mig längre, så det ska bli awsome! Även att få träffa Emils vänner och familj igen, hans underbara småsyskon och sedan har jag även tänkt kidnappa Zoe med mig hem!!

Puss


RSS 2.0