Crazy in love

Jag är kääär! Speciellt när man har en pojke som skriver såhär på bloggen idag:

"Igår blev jag och Elin Frida Helena Meier officiellt tillsammans, vilket jag är oerhört glad för, att jag nu kan berätta för alla jag känner att jag har världens bästa flickvän, och inte bara det, det är världens bästa Elin också! Träffade denna underbara människa för ungefär 2½ månad sen, och sedan dess har mitt liv förändrats till det helt klart bättre, och det blir bara bättre för var dag som går. Trots att vi bara har träffat varandra i knappt 2 veckors sammanlagd tid så har jag lyckats falla pladask för denna kvinna. Hon gör mig obeskrivligt lycklig bara genom att existera i mina tankar, och jag älskar henne i allra högsta grad och lite mer därtill. Jag finner inte ord för hur lyckligt lottad jag känner mig, eller vad jag är beredd att göra för henne. Jag hoppas i vilket fall att jag lyckas göra henne minst hälften så lycklig som hon gör mig, för det är otvekbart den bästa känslan som finns. Tack för att du finns älsklingen min. <3"


To give me all your love is all I'll ever ask..


 Wonderfull

 fick hem min beställning från Nelly idag. Nu har jag prövat allt. Beställde den röda klänningen i större storlek. Passade bättre över brösten nu men fortf något liten, plus att nu såg resten av klänningen ut som ett tält..
Blev ist en, ev två andra klänningar.



Detta blir nog Jul / nyår klänningen

å denna är den jag funderar på
 

Bilden gör den dock inte rättvisa!


So I'm going home, back to the place where I belong.

Efter en lång skön sovmorgon vaknade jag med 8 sms på telefonen. Ett långt sms från Emil, sen tre korta där det sista hade han iallafall listat ut att jag lyckats somna. Somnade nämligen klockan 12 vilket aldrig inträffar för mig så förstår att han blev lite misstänksam. De andra fyra sms var från mina fina tjejer som sa grattis. Varför dom sa grattis var för att igårkväll skickade jag ut att jag och E från och med idag egentligen är officiellt tillsammans :)

För er som inte vet träffades vi i turkiet, hållt kontakten sen dess en var han här för tre veckor sedan ungefär sen dess har mycket bestämts egentigen. Vi ska fira jul och nyår tillsammans sen får jag lägenheten den 1a Januari och i och med det flyttar han också in. Det går väldigt fort fram och det vet vi båda två. Men det är så fruktansvärt jobbigt att skiljas åt, det kostar 2000 kr varje gång vi ska träffa varann osv. Men saken är den, man lever bara en gång, right? Så det är bara leva det till fullo. Skulle det inte funka, så gör det inte det. Men det hoppas jag och tror att det gör.  Så nu ska jag sluta vara såndär flickvän som babblar på osv, men är det mitt liv ni vill läsa om får ni väl stå ut ;)

Idag har jag iallafall sovit, petat mig i naveln, duschat, gjort mig i ordning, tänkt gå på stan men blev inget av.
Men nu ikväll gick jag och mötte upp min underbara Emma på waynes och tog varsin varm choklad, mumma!!

Imorgon och onsdag jobb på å-hem, torsdag på paus, fredag på paus ( kväll ) så blir nog att jobba på förskola sen jobb på paus/taco lördag och söndag också. Ja, jag jobbar my ass of!


You make me feel like I'm the only one you'll ever see.

Känslorna inom mig nu är som galna. Allt känns bra, jag vaknar varje morgon med ett leende på morgonen och somnar på samma sätt på kvällen. Det har gått ruggit fort allt. Men man lever bara en gång och vad vet man innan man prövat egentligen? Framtiden ser ljus ut och ljuset är du.

Nu ska jag berätta om min gårdag. Skulle köra in bilen på parkeringen och hamnar helt åt helvetes fel. Backar sedan bakåt för att hamna mer rätt. När jag sedan börjar köra framåt igen så dunkar bilen till. HELVETE är tanken som slår mig, nu har jag backat sönder den andra bilen! Kliver ut ur bilen. Vet ni vad jag lyckats med?
Jo jag har fått en kulan bak på den andra bilen mellan mitt bakhjul och stänkskärmen. Fattar fortfarande inte hur jag lyckats. Skulle kunna säga att jag har hålvana?.. hehö va lustig jag var nu!!


Jobb på förskola i snöstormen.. Tur att jag tycker det är lika kul som barnen att åka rutchkana och skrana!


I'm out of words..

Jobbat idag igen. Gick bra bra, jobbade med 1 - 2 åringar. Stod ute i snöstormen i 45 min, utan täckbyxor..

Längtar längtar längtar dock!
Till den 8:e då Emil kommer hit igen. Blir här i en vecka så åker hem den 15:e.
Den 23 december sätter jag mig på tåget klockan 20 46 och börjar resan till lidköping.
På julafton är jag framme klockan 11, bllir hämtad av Emil skulle jag tro. Sedan åker vi hem till hans mamma Johanna, låtsaspappa Martin och syskonen Alexander, Elin, Arvid, Alma och Edvin. Senare på dagen åker jag, Emil, Emils pappa och Elin och alexander vidare till typ massa kusiner osv till Emil. Nej, jag kommer inte ihåg namnen.. Iallafall så den 28 december åker vi tillbaka till Umeå, sedan fortsätter vi upp till hemavan den 30:e skulle jag tro för att fira nyår där.Sen ska jag och E flytta in i lägenheten. Har tänkt att han ska få sätta ihop allt och jag fixar detaljerna! hehö.

Ibland måste livet få vara bra!

Puss!


And so I miss you..

Jobbat på en förskola på sandbacka idag.
Gick finfint och att dom frågade efter mitt nummer efter 30 minuter kan ju inte vara annat än ett gott tecken.
Tog sedan en powerwalk hem och gick in till Elina och pratade med henne och frida i en halvtimme ungefär.
Nu har jag myst ner mig i soffan¨men sett tll min besvikelse att det inte finns varken nytt oth eller gg avsnitt ute. Faen då. Men grays går ju ikv iaf! Sen hoppas jag på en tidig kväll ikv efter bara 3 timmars sömn inatt.

Imorgon väntar en arbetsdag på förskola på tomtebo som jag verkligen inte kommer ihåg namnet på! Hittar inte dit lägre har verkligen ingen aning om det området!! Men det ska nog gå vägen.

Fredag är jobb på förskolan mjölken på ersboda från klockan 07 45 ( wish me luck ) till 14 30. Därefter blir det jobb på paus mellan 16 - 18 30. 
 
Sen blir det jobb söndag också men lördag är jag faktiskt ledig! Första gången sen jag börjat jobba där.



Älskar den här bilden.
Emil: heh, smile.. what to do next.. Viktor : Hahah.. haha... hmpf. Tmmy: Ohh, snygg brud!


on the first page of a story, the future was so bright

Idag har jag gått rakt in i en glasdörr.
Så, det var allt som behövdes sägas om denna dag..


Nelly.com




Lovelovelove


Are you for real?..


Bilder sen i lördags.
Juste, jag har inte berättat om lördagen!

I lördags jobbade jag som sagt, sen städade vi undan, jag, elinor och frida ( de på nedersta bilden ) hade en liten catfight framför spegeln men det gick bra endå! Därefter kom folket från gallerian. Mindre folk än väntat måste jag säga. Men skulle tro att vi var melan 20 - 25 personer. Från klockan 19 till klockan 23 30 satt vi där, tiden bara flög föbi. Samtalsämnen varierade under kvällengs gång ganska rejält! När vi gick därifrån för att gå vidare till all star. Vid det här laget var iallafall alla från paus ganska bakom gardinen. Kvällen blev iallafall riktigt lyckad och jag hoppas på att det görs om igen!

I lördags fyllde även emma 19 år, så firade henne igår (söndag).
Det bjöds på tacos och vin. Jag skippade vinet. Mådde som jag förtjänade igår kan man väl lugnt säga!

Nu, Top modell, sen sooova!!


what are you looking for?

oj oj, mycket pågång nu känner jag!
Mycket jobb, love it! Påtal om jobb ringde arbetsförmedlingen mig imorrse. På min efterlängtade sovmorgon.. Iallafall så visade det sig att jag inte får någon ersättning alls från arbetsförmedligen om man jobbar mer än 8 h i veckan. Vilket jag garanterat alltid gör. Så nu ska jag gå med i Akassan och facket. men man kan inte få ut något från a-kassan förren man är 20 och har vart med i 1 år. Först då kan man stämpla upp till 40 timmar i veckan.

Iallafall så kommer jag fira jul i lidköping hos Emils familj, sen åker vi upp tillsammans och åker vidare typ samma dag till Hemavan där vi firar nyår med mamma, erik och deras vänner. Blir trevligt!

Imorgon väntar en öppning på taco för första gången, min första öppning någonsin faktiskt. Men någon gång ska vara den första. Börjar klockan 10 och slutar klockan 16, städning till 17 ungefär. Sen ska 4 tjejer dela på en spegel, guess hur det ska gå?

Ska iallafall ha min beiga nya klänning från H&M, svarta strumpbyxor och ett par höga klackar. Kommer bli faantastiskt! lite fördricka är fixat idag också ;)


All I can breath is your life

shiiet jag är trött as hell!
Jobbat, sovit för lite osv osv. Blir sova efter det här inlägget vill jag lova! (men kommer nog inte hålla det..)
Iallafall, for till salong lizz imorrse ( min frisör ) och färgade om håret. Flätade även tre flätor på vänster sida så det ser lite ut som en sidecut(?) haha vette fan vad det heter!
Det var iallafall halv 10 imorrse. Lunchade med Bella på Paus och tog igen lite, träffas så sällan nu för tiden!
Sen hem, stan igen, få skjuts till travet för 6 timmars arbete!
Nu är jag hemma, ligger död i min säng, å så trivs jag!

Puss mina små älsklingar!


over and out!

jobb, jobb och återigen jobb är vad som har stått och står på mitt schema denna vecka!

Imorgon, upp med tuppen och fara till h-sund. Ska färga håret och funderar även å att fläta typ 4 flätor på vänster sida från hårfästet till precis bakom öronen ungefär. Sen travet kring 16 tiden, Bella jobbar men ersättare fixad!
fredag - paus på dagen sen får vi se vad som händer.
Lördag paus från 10 - 16 ( 16:30 )
Sen blir det att stanna med tjejerna på jobbet ( vi är 4 st som har stängning ) sen skulle nog några av cheferna hänga på, trevligt! Därefter blire galleria fest med hela gallerian. Ser fram emot en superkväll!
Blir nog utgång också!


All we ever do is say goodbye..

Sitter och läser lite på nätet angående poledancing.
Funderat ett tag på om det skulle vara aktuellt att börja med. Men sitter nu och läser på nätet och inser att ma kan ju faktiskt köpa en egen stång som går att ta ner väldigt enkelt så man behöver inte ha den framme hela tiden.
Känns som ett roligare sätt att träna men det ger ju fortfarande väldigt mycket.

Finns att köpa för ca 2000 och uppåt. Så får ta och fundera på det där!

Bitter idag dessutom. Trodde jag skulle få lägenheten 1 december ungefär.
Blir tydligen 1 januari ist.. Suck och blä och fy!!


I love you just the way you are and best of all, you feel the same.

20 45 igår klev Emil på tåget och lämnade umeå efter att ha vart här i en vecka.
Kändes väl mindre bra, har vart som å ha en sambo i en vecka. En sambo som städar åt mig dessutom.

Tyvärr har jag väl inte ritktigt tid att tänka på att han åkt. Jobbar på paus idag och min fulla koncentration måste gå åt till det. Ikväll ska jag träffa Emma. Sen har mamma och erik drinkfest här hemma med ca 20 pers så hade väl tänkt mig förbi där också.





Puss


On the inside you're ugly

Har blivit väldigt dålig uppdatering på bloggen de senaste dagarna.
I fredags kom Emil hit kring 10 tiden på morgonen och var förstås helt slut efter en lång resa från lidköping.
Har jobbat en del, trist för hans del men det är något som måste göras förstås.
Vi har iallafall hunnit gå på bio, såg jackass 3D och den var bra men dom hade kunnat utnyttjat 3Dn mer än dom gjorde. Vi har ätit på tapas, handlat lite kläder åt E. Blev två gråa tröjor och ett par mörka jeans. Ni kan ju gissa vem som valde ut allt detta?.. Han följde med till frisören igår. Den lilla stackarn fick sitta där i lite mer än två timmar. Nu är jag iallafall blond/mockabrun och klippt page(?), väldigt kort bak.


Min tunga lever sitt egna lill liv efter att jag piercat den. Har sakta men säkert börja lära mig att äta igen.
Sen i söndags så rengjorde jag munnen med munskölj som vanligt. Men sen började tungan tokblöda helt utan anledning. Fick lite lätt panik sådär, men gick ganska fort över däremot.



Piercing




Olearys förra veckan.
Fanny och Lillviktor!


I don't hate you, I just don't like you..

Blev uppringd av vikariebanken för ett tag sedan.
Idag ska jag till förskolan mjölken på Ö ersboda. Tror jag förstår på ett ungefär vart det är iallafall!
Sen ¨åker jag med Mimmi och Dhennis som har vart och hälsat på mimmis pappa i vännes. Så åker med dom till övik och stannar väl till imorgon eller onsdag. Blir toppen!

Haatar håret förresten. Kort och tunt. Vill klippa till det iallafall..



Kanske får ta med D och M till paus idag!


RSS 2.0