I wanted words but all I heard was nothing..

Jag är såå tacksam för mina fina vänner som jag vet kommer finnas där vad än det blir av det hela.

Jag hade en underbar midsommar tillsammans med Emil, pappa, Nina, Viktor, Anna, Sara och Fredrik. Man har som fått en bra liten extra familj där på sidan. Annars blev det inte mycket av helgen. Igår åt jag efterlängtad tzatsiki, idag åkte jag på ÖB tillsammans med Emelie, sedan hem igen. Himla sugen på att inreda lite här hemma. Men om endå pengarna räckte till! Men nu jobbar ju äntligen älsklingen så förhoppningsvis kan man så smått börja inreda lite grann här hemma. Himla sugen på att åka på Ikea också!..

Nej nu ska jag kila iväg till mamma, har turen att bli bjuden på mat idag medan E jobbar.
Var förbi på SF idag å lämnade hans matlåda, han var så söt i sina kläder. Dessutom såg han ut att ha läget under kontroll. Är så stolt!

Nej nu måste jag springa! Puss

So, what to do?


Du gör mitt liv, du gör mig lyckligare än vad jag visste att jag kunde bli.
Vi har haft våra upp och nergångar, men jag vet att du och jag är föralltid.
Du är den delen som gör mig hel och bygger upp mig igen.
När jag ser dig le värmer det hela mig, när jag tänker på vår framtid så ler jag.
Vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Always and forever


There is a good chance my life just got turned upside down..



Haft två bra dagar på paus, har saknat att jobba där. Blir så sällan men blir förhoppningsvis mer nästa månad!
Imorgon och fredag väntar jobb på förskola förhoppningsvis!
Har som inget vettigt att säga egentligen..
Så Puss!


If I were her by now I would had left me..



Vaknade kl 10 imorse och funderade på varför Emil fortfarande inte var hemma. Kollade sj.se där man kan följa tåget. Tåget är nu 10 timmar sent, 10 TIMMAR! Fattar ni hur sjukt det är. Älsklingen har ingen telefon med sig heller så kan tänka mig hur less han är just nu, men han ska få massa pussar när han kommer hem.

Länge sedan jag uppdaterade, i know, I suck at it! Meen det har hänt så mycket den senaste tiden att jag helt enkelt inte haft tid. Man 20 år har jag fyllt iallafall. Känns riktigt bra men härefter blir jag inte äldre. Jag var med tjejerna i sthlm över födelsedagen. Även Filip, Olle och Tony hängde på oss. På söndagen förra veckan satte jag mig på bussen till min man, tänkt som en överaskning men det sket sig. Klev av bussen och ställde mig vid parkeringen och där kom han körandes i bilen. Går ut ur bilen gör han och åhh han såg ut som en grekisk gud! brunblondt hår, jätte brun och bara snygg! hahaha ja, ni kan få göra kräkljud nu om ni vill, men så var det!
Hade underbara 5 dagar tillsammans, och nu är han som sagt påväg hit. i början av Juli börjar han jobba i Lidköping över sommaren. I två månader så vi blir särbo nu, men det ska nog gå bra är lite orolig för hur mkt vi ska hinna träffas egentligen. nä nu ska jag städa lägenheten lite grann å göra lite mat kanske?..

Puss!!

It's all about us now.

Tack till familj och släkt som kom hit på "middag" idag. Nu är väskan packad, jag har på mig mina resekläder och väntar på att klockan ska ticka! Kl 20 40 lämnar jag och Elina Umeå bakm oss och reser mot huvudstaden! Har aldrig vart såhär taggad inför en födelsedag. Det kommer bli awsome! Kul att ha en helg med tjejerna!

Saknar min man enormt mycket dock!!

Puss!


me


Tur att man alltid är på topp!..

Jag saknar mitt gamla liv, hade 5 - 6000 att bara lägga på va faen jag ville, kunde köpa skor och kläder när jag ville. Idag ångrar jag att jag aldrig tänkte på de svåra tiderna som skulle komma. Men det har aldrig vart min grej att spara, tänka på framtiden. Jag har alltid levt som ingen morgondag vilket haft båda sina positiva och negativa sidor. Kanske dags att växa upp?
Men jag tycker ju att har vuxit upp, på många sätt. Men kanske inte tillräcklig. Aja, tiden får utvisa.

Imorgon kommer släkten hit, kl 15 är det sagt. Då blir det lite middag osv. Sedan kl 20:40 sätter jag och Elina oss på bussen till stockholm och gör stockholm osäkert över helgen! Har även lite vänner som ska ner över helgen.
På fredag fyller jag alltså (!!!!!!), 20 fucking år, jag känner mig gammal.. Vill fylla 20, sen stannar jag där har ja tänkt mig..

Puss

RSS 2.0