Usually I'll be gone before the morning light, but you're eyes keep telling me that's not the case tonight..

Inte gjort ett skit idag och det är galet skönt ska jag tala om för er!
Imorgon blir det jobb på  travet med min bästa Isabel! Alltid mys att jobba med henne :)

Valborg finns inga större planer inför, blir eventuellt en sväng förbi Emma i mina gamla kvarter. Annars blir det lungt mest troligt, valborg är enligt mig en ruggit överskattad helg.
Ska kurera mig resten av kvällen, känner mig inte riktigt piggelin och har inte orken att vara sjuk!

puss

never again

I just wanna be alone tonight
I just wanna take a little breather
'Cause lately all we do is fight
And every time it cuts me deeper



Love you me

Pain, without love
Pain, can't get enough
Pain, I like it rough
Cause i reather feel pain then nothing at all

Bella kom med en fantisk ide för ett tag sedan.
Hon ska till New York och kommer hem den 3e juni till sthlm.
Den tredje juni, min födelsedag. Så hon undrade om inte jag och Elina skulle ta vårt pick och pack och dra dit och möta upp henne där. Sen har ju vi sådan tur att jag har så underbara morföräldrar som kan tänkas låna ut deras lägenhet till oss när vi är där över helgen. Något säger mig att min 20 års dag inte kan bli annat än awsome!

Puss


I'll tell ya if you would just sit down and shut the fuck up!


Sommaren är här!

Imorgon väntar holmsundsbadet med Frida, Björn och deras 3 ungar!
Själv tar jag med mig Emil och småsyskonen Johan och Adam.
Jag är taggad! Hehö!

V

There is nothing here left for you..

Var i kassjö idag, hos min pappa dvs.
Träffade hans flickvän Nina, som förövrigt är min förra klasskompis Annas mamma. Så även Anna var med och hennes bror Fredrik. Var även första gången jag träffade Fredrik. Trevlig prick det där!
Så jag har väl officiellt träffat mina halvsyskon?.. ;D

Blev bjuden på värsta middagen, fett niice! Sedan godis.. Känner mig gravid!

Nu blir det mys med Emilpemil och någon film kanske? Gick inge bra på tv;n ikv men det är väl en smäll man får ta!


Back dowm bitch

Långt inlägg..

Jobbade på travet igår med bella, vek 500 servetter.. Vi är ett sådant fantastiskt team!
Sen skyndade vi oss hem, hämtade kläder, for till bella, tog på oss kläderna, la lite hårspray i håret, tog en mintu shot och gick till five.. Med en vinflaska som vi delade på dit.  Kändes som en blanding mellan fjortistiden och sommar. Men nu mina vänner ska ni få höra. Vi slutade kl 22 på travet, kom till mig kvart över, kom till bella 20 över och var utanför five kl 22 50. DEN NI! Det var det snabbaste jag någonsin gjort mig iordning för en utekväll!

Väl där gick vi direkt och tog en öl och sedan en till. Billigt och bra. Träffade jakoben, Julia kom och klämde på mina bröst, myysigt! Sedan shakde vi some ass. Det var så jävla kul att komma ut och dansa. Dessutom med Isabel, det kan inte bli annat än awsome. Träffade massa mysigt folk som man aldrig träffar annars. Sedan tappade jag bort isabel. Jag hade ingen telefon, men fick ringa från Filips telefon, ja Isabel jag kan ditt nummer, fattaru hur viktig du är elleeer??, men gick inte att få tag i hennes telefon. efter att jag gått runt typ 10 varv runt hela jävla five tänkte jag just ge upp men där ser jag jakoben. Tydligen är bella på toa och har vart där i en halvtimme. Jag sliter upp dörren till tjejernas toa och skriker : ISAABEEEEEEL! hahah tänk er mig. Jag älskar mig själv! Sedan hittar jag henne, tydligen har en toa gått i baklås. Går till dom i garderoben och ber dom ge mig något att öppna med. Dom tycktes tro att jag skulle döda någon med den där saxen, kanske var något i mina ögon, vad vet jag. Iallafall följer han med och öppnar dörren och där sitter min älsklings tjej på toalettlocket och filosoferar över livet. Sen bestämmer jag att det är dags för oss at gå hem. Bella ramlar och vrickar fötterna typ, får låna telefon av vakten på pipes eftersom att bellas telefon av någon anledning är i två bitar. Ser en kille som står brevid bella, jag brinner av och tänker, den jäääveln! Stampar fram dit, men han var jätte trevlig. Vi fick skjuts hem av dom, lämnar av isabel i sin säng, går hem till mig. Inser att jag har glömt att lämna tillbaka telefonen till han på pipes. Precis då ringer dom, jag möter någon kille och ger honom telefonen, han verkade irriterad. Jäevla surpuppa! Han ska vara glad att jag gav tillbaka den tycker jag.. hehe.

Hur som helst, gårkvällen var galen men awsome! Tack till alla som medverkade.


Who would ever knew we would be more then friends..

Someone once told me, when you start lying about your relationship, is the day you when you should turn around and walk away. I started living by those words and sence then I always have, or have I?

Ska snart ner på stan och träffa min fina vän Frida. En glass i solen kan ju bara inte bli fel!
Ska ge hennes dotter en stor grattis kram också, Ebba som blir stortjejen idag. 2 år! (=


Nothing ever hurt like you..

Gick igenom fickorna på vinterjackan och hittade till min förtjusning mitt favorit läppstift!
Så jäkla snyggt på sommaren!



Som ni ser var det en favorit förra året.
Tänke visa hur jag använder det, det passa jätte bra till er med blå ögon eftersom denna rosa färg framhäver blåa ögon.




Börjar med att he på läppstiftet med en pensel, så det även kommer ner i sprickor i läpparna som man ofta har såhär på vårkvisten. Nu har jag dock tagit på det utan pensel. Läppstiftet är märket lumene och nummer 116.


Ni vet den här typiska kanten man får runt läpparna när man använder läppstift? Trolla bort den med en vit eyeliner. Även denna är från Lumene nummer 7. Denna är den bästa vita eyeliner jag hittat i budget pris som funkar riktigt bra som man egentligen ska använda en eyeliner, i ögonen ;)

Sedan brukar jag avsluta det hela med ett läppglans, just nu använder jag ett ljusroa med lite glitter i från HM för att få den där knalliga färgen som man ibland kan känna blir liiite för mycket!



Nä nu ska jag äta en nybakad muffins och bädda ner mig i soffan!

Puss!


Never thought I would let it get so bad..

Har sovit 13 timmar inatt och är fortfarande trött. Men tog mig tiden att faktiskt f¨å sova!
Vaknade av ett sms av Frida som hade jobbat 14 h och sa hur sjukt illa hon mådde idag och hur mycket det tär på kroppen. Jag förstår henne till hundra procent! Man jobbar ju som man är döende ibland!

Pratade med Magnus i lördags när jag jobbade och angående ålder. Han kommenterade att jag är ung men att när man jobbar, så jobbar man ju med massa blandade åldrar så tillslut ser nästan alla  lika gamla ut, eller man bryr sig mest troligt inte bara eftersom att alla utgör samma arbete. Det är inte förren man tittar i personal loggen man börjar inse de stora ålderskillnaderna!

Idag blir en lugn dag förutom städning, jävla städning.. När jag blir rik ska jag ha en städerska!

Puss


So, it's over?

Vaknade imorrse och funderade på om jag var bakis, jag mådde så jäääääävla illa. Började fundera på om jag druckit igår för de kändes som världens baksmälla. Som tur har man chefer som fixade allting så nu ligger jag har i soffan och hoppas på att må bätre. Så ibland är jag övertygad om jag är pigg igen, sen vrider det sig i magen och jag börjar må illa igen.

Dagen ska gå åt till att gå typ 10 meter till Handlarn öst på stan och tillbaka igen och lista ut vad vi ska äta tilll middag..

Juste, zappade mellan kanalerna på tv;n och på 1:an gick Eva och adam, fyra födelsedagar och ett fiasko. Fin fiina minnen! jag vill vara din, margareta, bara vara din, ska du veta trallalalla

Puss

Fake it or leave it

Love is gonna tear us apart..

Tog hem en app (?) till Iphonen med massa HD bilder. Bland alla bilder fanns en bild med denna text : Love is gonna tear us apart. Stannade till vid den bilden oc började fundera på varför dom skrivit så. Ganska konstigt, tills jag började tänka efter vad dom kan ha menat med det. Å i ett förhållande är det ofta kärleken som kan förstöra. T.ex. Svartsjuka. Förstår ni vad jag menar?

Iallafall, länge sedan jag uppdaterade. Men känns som om jag inte gjort annat än att jobba hela dagarna och när jag kommer hem är jag som en död fisk! Imorgon väntar tex en 9 h dag. Vilket inte är jätte mycket men med tanke på att jag jobbat hela veckan känns det rätt så tugnt!
Så är ni sugen på AW, en pasta med innehåll (olika varje vecka) + öl, cider eller vin så vet ni vart ni ska komma!

Idag har jag börjat dagen med att träffa Frida, hon köpte en telefon! Sen jobbade jag 15 - 18 30 och lördag blir det jobb,. Men måndag ä jag ledig iallafall!

Nä nu ska jaag slå en pling till Mimmi så vi kan bestämma när vi ska träffas nästa gång!

Puss

You're in love, I'm not

Tack alla fina vänner!
Ni gjorde dagen igår!
Puss


who are you and what are you doing here

I really don't cear, what the hell is wrong with me?

empty

I feel nothing, just so empty inside. And I really don't cear about anything, thanks.

Från och med idag är jag en Iphone 4 ägare. Har lovat mig själv att inte bli som alla andra med iphone = jobbiga!

Sjukt bekvämt med internet dock.

Emil kommer inte hem imorgon, vet inte när han kommer hem eller om han kommer hem.
Vet faktiskt ingenting om vafan just hände.
Men det får vi väl se i sin om tid..

Puss


You know I could be just like you..

Satt med min bästa Isabel igår och kom in på tatueringar bland annat om gruppen three days grace som vi båda lyssnat på i flera år och egentligen var det så som vi började prata eftersom att det var lite ovanligt att någon lyssnade på samma musik som varanndra. Vi båda är sugna på att tatuera in en text med dom.
Dom har helt fantastiska texter och finns många citat ur deras texter jag skulle kunna sätta på min kropp!

Puss

It feels like I'm breaking inside

Åhhh, varför ska jag ALLTID lyckas stöka ner lägenheten på typ två sekunder? Varför, varför varför!
Aja, ska väl ta hand om det där diskberget snart..

Ikväll ska jag nog träffa min vän Filip.
För några år sedan pratade vi varje dag på msn, bokstavligen varje dag.
Men tiderna förändrades och vi slutade både prata och umgås som vi en gång gjort.
Sedan slutade vi praata och träffas helt trots att vi inte alls var ovänner eller något i den stilen.
Men nu ikväll får vi se om vi träffas lr inte. Beror väl lite på hur kvällen ser ut för oss båda osv.

På onsdag kommer förhoppningsvis min sambo hem och därmed måste jag alltså städa tisdag, igen. Om jag känner mig själv dvs och det lär jag ju göra vid det här laget!

Puss på er mina pussgurkor!


Is there a heaven and are you there, my guardigan angel?

Igår var den 1 april. Om min kära gammelmormor, Ebba, hade levt hade hon igår blivit 101 år.

Hon dog 07, tror jag. Jag sjöng på hennes ben och mina ben vek sig nästan under mig. Men med tårarna i halsen sjöng jag som en bro över mörka vatten. Det var en ganska kylig dag men solen sken, jag vet att det var du som log åt oss där i kyrkan kära Ebba. Ebba var egentligen inte med så många år av mitt liv. Men det var något speciellt med henne. Hon var alltid glad, alltid sprallig. Jag hoppas och tror att hon är min skyddande ängel.
Minns dagen så väl när mamma berättade att Ebba hade gått bort.

Jag vill att min dotter ska heta Ebba i mellannamn. Det är iallafall det jag tänkt länge. Men jag tror att jag vill att hon ska heta Ebba i förnamn så kan jag alltid berätta för henne vilken underbar människa hon fått sitt namn ifrån.

May angels lead you in

If you were with me tonight I would sing for you one last time..

Började dagen med att försova mig, ordentligt! Lyckades nämligen sova ca 16 h inatt och vaknade av att Hanna ringde. Tur att man bor nära jobbet endå så det inte tog allt för lång tid att ta sig dit!
Bör tillägga att jag började 16 och vaknade av att Hanna ringde..

Sedan jobbat massor, sprutade vatten på Magnus, han gjorde tillbaka. Vart dygnsur. Myysigt! Men det var skoj.
Sedan hem och fick finbesök av min superduperfina Isabel så vi satt å pratade massa skit!

Imorgon jobb 9 - 16 30. Sen får vi se vad det blir av!

Det var allt jag hade att säga.

Puss!


RSS 2.0