I'm falling to pieces..

Va hääändeee??..

haha Fy fan vilken gårkväll! Ska berättade det jag minns.
- Vi var här hos mig, jag Emelie och Emma. Sen ringer Emelies kompis Alexandra.
Emelie står dubbelvikt av skratt, hon he på högtalarna och nu förstår vi varför, A är skitförbannad på det som hänt tidigare under kvällen. Hon kom hit iallafall, sen gick vi till stan, tog ett jäävla tag så vi var där 5 i 11, innan 11 skulle man vara inne för gratis inträde, Snyggt, så det var ju kört med tanke på att kön var minst en halvitmme lång. Ut ur Vip ingången kommer en vakt ut som vart på Travet några gånger osv. Så jag frågar han varför inte båda ingångarna är öppen. Han svarar att det är så mycket folk där nere redan att det inte är lönt. Så jag säger: meen.. du vill inte släppa in oss, tre tjejer i vip ingången. Han går dit och sedan vinkar in oss, 2 min i 11. Fy fan va awsome och skönt det var att slippa kön! Väl där nere köpte vi öl, knuffade omkring småfjortisarna och gjorde narr av dom som grovhånglade på golvet. Fy fan va Elaka vi är! Sen dansar vi på andra dansgolvet. Blir brååk på stora dansgolvet, vi tjejer knuffar alla killar bakåt och säger åt dom att lägga ner, snarare skriker! hahah underbart. Sen tappar jag bort tjejerna, hittar min barndomskompis Alexander oh sitter med han och en tjej där. Dom försöker att få mig att sjunga, gick inte bra, jag sjöng inte! Sen ville alexander och Emil att jag skulle med på efterfest. Vi gick på max och beställde och hamnade på pappas jobb och åt där. Sedan ringde Emelie (äntligen) mig! hade försökt ringa henne hela kvällen men inte fått tag på henne, gick inte att nå telefonen. Gick och mötte upp henne, sket i efterfesten. Mina fötter dödar mig, så tar av mig skorna, det gör Emelie med. Jag tog iallafall av mig strumpbyxorna också, det gjorde inte hon. hon gick alltså hem i sockar, det var blött ska jag tala om! Sen ringer hon sin mamma, såhär lät det: Maaamma... Jag är blöt.. Mina sockar är jäätte blöta..! 
Att gå hem igår tog fan forever, usch va tid det tog! väl hemma pratade jag med min Emil massor, sen somnade jag! 

Puss!
 


When a heart breaks it don't break even..

What am I supposed to do when the best part of me was always you?
And what am I supposed to say I'm all chocked up and you're okey.
I'm falling to pieces

Tyler ward - Breakeven ( orginalet är gjort av the script)

Jag lyxar till det lite med ansiktsmask och grejor idag! Nu ska jag dock börja sminka mig, funderar fortf på vilk färger jag ska använda idag. Men tror det blir svartsotning med lite inslag av rosa! Känns bra idag. På klädfronten har jag ingen aning, som vanligt! Men det löser sig!
Nä nu blir det att göra sig liiite mer vacker!

Puss!


You are the angel sent here for me..

Vaknade av att Emil väckte mig imorrse och frågade om jag var hungrig. Jag svarar : hungrig? njaaah! Det var nog inte svaret han ville ha, men han bär iallafall in en bricka med frukost på sängen, gullunge jag älskar dig!
Nu packar han väskan, han åker idag hem till Lidköping. Känns ruggit jobbigt idag faktiskt. Kommer sakna honom sjukt mycket. Men blir mysigt att få rå om mina vänner extra mycket!

Puss

I reather feel pain then nothing at all

Gårkvällen spänderades med fina människor!

På tisdag lämnar Emil Umeå och åker till Lidköping. Denna gång är han borta i 19 dagar, känns otroligt tugnt faktiskt. Men han tycks känna att det ska bli väldigt skönt att komma hem så då är jag glad för hans skull och det förstår jag. Själv ska jag spendera min 20 års dag i sthlm tillsammans med Bella och Elina. Ser fram emot att sitta på en solig uteservering med en iskall öl framför mig och bara få rå om mina tjejer! Kommer bli underbart!

Och du som kommenterat mitt inlägg "go to hell", för det första, och det här har jag sagt tidigare. Tycker det är ganska fjantigt att inte ange varken namn, mail adress eller blogg namn. Säger väl mer om dig än mig?
För det andra är detta min blogg, där jag skriver det jag tycker. Alla tycker olika, jag skriver vad jag tror och vad jag tänker. Kram :)


I'm falling apart

I'm sorry. Can't explane..

Hade en fredag som var upp och ner, men slutade bra iallafall.

Igår klev jag upp och skulle börja jobba kl 11. Pallrade mig upp utan större problem.
Blev mycket folk, inte rekord men tillräckligt för att man i slutet av dagen var helt slut i huvudet. Men var tillräckligt med personal och alla roterade lite så vart lite varierat arbete. Bäst så tycker jag.
Emil, Björn och Frida kom förbi på jobbet, flera gånger! Men sista gången gick Frida iväg och jobbade på tapas. Björn framförde att han och Emil ville gå på bio och att jag skulle med. Emil kände sig inte bekväm med att ta mitt biokort som jag erbjöd så dom kunde gå på bio. Men då fick B sin riktigt smarta ide!  Att om E tog mitt kort, och jag lånade pengar av B, då kunde vi alla åka! Get it? Så fick det bli iallafall. Så vi såg fast and the furious, har ju sett alla tidigare filmer så jag hängde med relativt bra endå, bra film! Rekomenderas.
Sjukt bra humor emellanåt!


Go to hell!

Jag måste skriva ett inlägg av ilska här. Ni får ta det hur ni vill men såhär känner jag :

Det brast när jag hörde att det ligger funderingar i att ha en muslimsk högtid i Sverige.
Men har det inte gått liite för långt då? Helt ärligt?
Det började när jag gick i grundskolan, det var då jag märkte av det första gången iallafall. Då var det bestämt att vår skolavslutning skulle vara i skolan, inte i kyrkan som den alltid vart. Sedan fick vi inte sjunga svenskan nationalsången, för det ansågs för rasistiskt. Att bara ha svenska flaggen uppe anses som rasistiskt. Men snälla nån hur långt har det gått egentligen? Klart att vi bör anpassa oss en del till dom men främst bör dom anpassa sig till oss. Sen kan jag inte ens tänka mig hur svårt det kan vara. Men problemet ligger egentligen inte i dom, det ligger i oss, sveriges kommuner och riksdag. Vi tar in massor av invandrare till Sverige och här i Umeå sätter vi dom på Ålidhem och östra ersboda och önskar dom lycka till. Inte fan funkar väl det att ta in alla i Sverige, det är inte SNÄLLT, det är jävligt korkat. Eftersom vi uppenbarligen inte kan ta hand om dom vi tar in i Sverige. Tycker dessutom vi är för snälla. Gör de brott och mord hit och dit, skicka tillbaka dom. Jag önskar att man kunde göra så med alla svenskar som är helt bakom flötet. Men tyvärr kan vi bara sätta dom i Svenska fängelsen som är en jävla dans på rosor. Bättre än skolmaten är Hagamannens mat, vad fan säger det om Sveriges fängelser. Få mig inte ens att börja om sverigesrättsystem! Hur som helst, så nu i förrgår eller liknande läggs det ut att det funderas på en muslimsk högtid.. Nej, då har det gått för långt. Handlar det om att ni tror att dom kommer känna sig mer hemma här då? Nej det kommer dom inte, hur många Svenskar skulle fira den dagen? I jämnförelse med hur många som kommer rasa emot denna "högtid"? Jag pratade med en kille från eskilstuna(?) för några år sedan. Nu snackar vi extremt rasist här. Det var intressant att prata pga hur olika vi tyckte om saker och ting. Minns att han sa att det någon gång kommer bli inbördeskrig. Det skrattade jag åt då, i nuläget är det inte min reaktion längr. Nu känns det mer eller mindre som : jag skulle inte bli förvånd! Jag beskyller inte de som får komma in i vårt land, jag beskyller oss, vi i Sverige som inte tar hand om dom. Det är för fan sjukt!

Det bästa som hänt Sverige är att sverige demokraterna kom in i riksdagen. Inte för att jag står för det dom säger. Eller om jag ska vara ärlig vet jag inte vad dom står för längre. Förut var det att kvinnorna skulle vara hemma med barnen och männen jobba, inte ta in invandrare, tre generationers iinvanrare skulle ut från landet. Detta innebär att även jag skulle ut härifrån isådanafall. Men det som är bra med att dom kom in i riksdagen gör att nu måste de andra partierna börja ta frågan : ska vi ta in fler invandrare, hur många, ska några ut osv osv. Vilket kan vara ganska bra.

Jag tycker bara det gått för långt nu.

Puss

I keep on falling, in and of love, with you..


Tur att jag ser så lycklig ut!


everybody turn around to the sound of my breaking heart

Förra året, denna månad planerade jag, Bella, Elina och Frida en resa till skarasommarland. Jag beskrev mina mentala bilder som jag får ibland. Skrattar fortf när jag läser detta :

itter och små planerar med ghanatjejerna att åka till Skara sommarland i sommar. Alla verkar taggade och vi har hittat en billig camping så det kan bli bra det där! Ni vet, när man tänker på något så flyter gärna tankarna igen. Såhär ser mina tankar ut nu ( jag försökte rita men.. det ser ut som en 1 åring har ritat, bokstavligen! )

Okej, Vi har vart hela dagen på skara sommaland. Jag är som ett litet barn och ska pröva allt som ser farligt ut! Sedan så stänger ju parken. Men det vill inte jag acc ser ni. Utan jag håller mig fast någonstans. Dom försöker dra bort mig, men jag är stark när jag vet vad jag vill. Elina sparkar och slåss så dom ska släppa mig så vi kan fortsätta åka. Isabel och Frida ligger på marken och vrider sig av skratt..

Hahahhhahah!!

Vid denna tid på året förra året tog jag mitt körkort också, den 12/5:e kommer jag ha haft körkortet ett år.
Jag trodde även att jag skulle lära mig parkera rakare. Njaah, gick väl sådär?


Allt handlade om skola, skola och.. Skola. Jobbade upp massa ämnen under den här tiden förra året. Hade nämligen bestämt mig för att gå ut skolan med betyg! Å jag lyckades ska jag tala om för er.


I guess karma comes back around



Har hittat en ny favorit, tyler ward. Nu är det inte han som sjunger här men hans covers är så fantastisk.

Detta är han. Vette tusan om det här är en cover? Någon som vet? Finns på spotify iaf.

Igår var en underbar kväll med mycket underbart folk. Älskar att träffa nytt folk!
Jag är även kungen på kubb ska jag även säga!!

Allt jag hade att säga.
Puss

RSS 2.0