Belief makes things real, Makes things feel, Feel alright

Tankarna tar aldrig slut
-Vart är Niclas nu
-Hur ska hans omgiving klara sig igenom detta
-Hur ska vi kunna leva vanligt igen
-Hur hårt tar andra det när jag, som inte ens var så nära, grät som aldrig förr.
-Hur mår Arone?
-Kommer han vakna?
-Om han vaknar, kommer han vara densamma?
-Kommer han orka leva
-Hur kommer folk se på honom?
-Kommer folk förstöra honom mer än han redan är?
-Kommer den överlevande kunna förklara?
-Kommer han vara den enda som överlever?
-Hur ska vi leva vidare?
-Varför race?
-Varför gick det så fel?
-Varför, trots alla upplysningar, varför race?..
-Varför tog crashen 2, kanske 3 liv?..
-Dom är för ung för att inte leva längre..

Tankarna tar aldrig slut, svaren infinner sig aldrig. Och ett leende, usch så fejk..

Idag har jag jobbat, jag tog mig upp ur sägnen, gick till jobbet, log åt kunderna. Precis som vanligt
Serverade maten, precis som vanligt
Sa: sådär,var så god, precis som vanligt.
Trots det, så kändes ingetning som vanligt idag. Allt kändes så... fejk... så påklistrat.
Det där leendet, usch. Nej, jag ville sätta mig bakom den där disken, bara sitta där. Titta på skåpet mitt emot. och bara stänga ute allt.

Nu ska jag se på en film, en film som är sorgsen. Då kan man gråta, med filmen.
Även fast man vet, att det är inte orsaken till att man gråter i själva verket..

Godnatt


R.I.P We will never forget you..

Niclas Norgren, förevigt ska vi minnas dig..
Jag hoppas du finner dig på en bättre plats.
Vi kvar på jorden ska minnas dig, tårar har störtat mot marken, många fler tårar kommer göra det.
Men vi kommer minnas dig med glädje, ditt härliga leende när du kom gående.
Du var en underbar människa. Du lämnade denna jord med sorg och hål i våra hjärtan

R.I.P

http://vk.se/Article.jsp?article=309874



Love <3


But, the one thing I have is a burden to bare..

If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one
And if my time on earth were through
And she must face this world without me
Is the love I gave her in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes


Idag har jag sovit, sovit lite till, vaknat. Åt frukost, åter igen klockan halv 4. Sedan så ringde pappa mig och påminnde mig om att jag skulle vara på körskolan 10 över 5. Tur att min far känner mig.. Hade såklart glömt bort det. Men hann dit i tid i alla fall. Sen så körde vi landsväg. Snacka om att jag har fnatt när jag kör. Ibland går det så äckligt bra, gör perfekta inbromsningar, perfekt placering osv. Men, ibland kör jag ut i rundellen för fort, idag t.ex. var jag påväg in i rundellen när pappa bromsar mig och undrar vad jag håller på med. Min förklaring var att bilen som kom från vänster körde i den inre filen, mm, funkar ju jätte bra Elin, tills han ska ut därifrån. Ibland undrar man ju.. Men utöver det gick det riktigt bra faktiskt. Kan ju till och med det här med att göra U-svängar. Men måste få tummen ur och göra den där äckelteorin som jag hatar mer än något annat..
Sedan har jag varit med Isabel, ätit hallonpaj och lyssnat på spice girls, gyllene tider, I en rosa helikopter, cramell osv osv, ni vet, the best music ever.. ;)

Sen berättade även pappa att vi tappat kontakten med Viktor nu. Han for ju till London igår. Vi vet att han var framme, klockan 8 pratade pappa med honom. Då skulle dom ut på stan.  Halv 4 imorrse fick pappa ett sms att han var tillbaka igen. Sen for han imorrse med tåg. Sen har vi tappat kontakten med honom.
Han var ju duktig nog att ta med mobilladdaren, men ett problem återstår. Tror ni att någon kom ihåg att packa med en addapter ( eftersom dom inte har samma uttag där som i Sverige måste man ha en sådan ) Men yupp, ingen sådan har ungen med sig. Så, Viktor, om du ser det här och av någon underlig anledning läser din systers blogg, så SKRIV!!


Imorgon kommer Mimmi till umeå!
ASUUUMEE!!


Heeejs!



You and I, Collide...

Sov till klockan 14:30 idag, då väckte min mobil mig som tyckte att det var dags att gå upp och göra mig i ordning för ett 4 timmars arbetspass.

Jobbade med Sandra idag. Sandra är trevlig! Var oväntat mycket folk idag. Det är måndag dvs, ångest från helgens festande och förtärande av godis, chips och läsk. Ni fattar grejen. Men det var trots det mycket folk. Men det dog av i bra tid så hann klart med allt idag i tid och slutade på avsatt tid, 20 00.

Imorgon ska nog jag och Bella ta oss iväg till Myrorna och kanske hitta lite kläder till Ghana folket. Och kanske något litet fynd för oss själva också.. ;D Påtal om Ghana. Det känns som om allt jag gör påminner mig om när dom kommer hit. T.ex. Idag, jag använde hårtorken. Vilket är helt normalt för oss, något vi växt upp med och vi vet hur den fungerar. Men, det kommer ju inte dessa kvinnor göra. Och eftersom dom kommer i november och stannar månaden ut, dom kommer att behöva en hårtork för att inte åka på en jobbig förkylning. Så jag ska visa hur dom använder den. För oss i Sverige så handlar det om att vi gör som våra föräldrar gör och studerar hur dom använder den redan från barnsben. Det är inte så svårt att använda tror jag. Men samtidigt, vad vet jag?..

Heejs


She was looking kind of dumb with her finger and her thumb In the shape of an "L" on her forehead...

För första gången har min Rubrik faktiskt något att göra med inlägget..

Igår var jag och Bella på corona. Vi var hemma hos henne först och drack och fick sedan skjuts av Fredrik Å dit. Vi var båda nervösa, av någon underlig anledning. Antar att har något att göra med att det är 20 års gräns. Vi var där ungefär 23:40. Och åter igen, av någon underlig anledning så gick vi i den där grejen där man står om det är mycket folk och det är kö. Dvs det tog ett jävla tag att komma fram till dörr vakten. När vi väl kommer fram dit, Bella först, så säger dom ;  Ni kan inte gå in här. Ni måste gå in där *pekar typ ca 5 meter från honom* men vilket var den enkla vägen vi skulle ha tagit. Isabel säger att men ååh, kunde du väl ha sagt tidigare.. Han skrattar sedan till och han säger att han skojar. Han kollar vårat ID och säger bara gå in. Så var ju skönt att vi inte behövde dra våran övertygande version om varför han skulle släppa in oss överhuvudtaget.

Väl inne var det inte så mycket folk. Men redan en timme senare var det fullt med folk överallt. Dom öppnade övervåningen och senare under kvällen öppnade dom även ett till dansgolv.

Vi gick in på det nyöppnade dansgolvet och här kommer anledningen till min rubrik. Väl på dansgolvet så kommer en kille fram och börjar försöka dansa med Bella, jag och Mogge står brevid. Och hon gör ett L i sin panna med hjälp av, ah precis "her finger and her thumb In the shape of an L on her forehead.." Grejen är att killen som hon dansar med tror att det är någon slags dans som hon gör så han hänger som på men ser lika lycklig ut ändå. Då börjar Mogge skratta och killen tittar ner i marken och går därifrån. Stackars pojke. Sedan fortsatte jag och Isabel med detta resten av kvällen mot dom som var för på. Plus att vi gaddade ihop oss.. Stackars pojkar.

Bakismaten blev på Mias!

Nu är det höstlov och usch va skönt!
Imorgon jobbar jag 16-20 passet
Tisdag eller onsdag kommer Mimmi till Umeå. Tisdag åker mamma och barnen till hemavan
Torsdag åker Erik upp till Hemavan
Jobbar Fredag 16-20
Halloween Fest på lördagen hos A
Ska övningsköra med pappa hela veckan så det känns lite bättre för halkbanan vecka 45


I worry, I won't see your face light up again..

Howie day - Colide. Ibland kan jag undra över hur mycket en låt, en mening, ett ord eller bara en bild kan ge dig så många tankar. Så många tankar som leder åt så olika håll..

Gårdagen:

Jobbade på Travet, Pga att det var V65 så var det ju som sagt en extra som stod i garderoben. Denna flicka heter Matilda. Började småprata lite. Det visade sig att hon gick en frisör utbildning, första året. Men gått om ett år så var alltså 92:a. Berättade att jag gick Barn och Fritidsprogramet på Dragonskolan, sista året. Då frågade hon om jag hade någon aning om vem Jakob var och jo, han går ju i min klass. Matilda och Jakob är tillsammans sedan 2 månader tillbaka. V65, visste att det var väntat mycket folk. Mmm, det var det! Man var alldeles slut efter att ha hängt in alla jackor! Tog två timmar innan jag hade varvat ner igen.

Under kvällens gång hur folket blev mer och mer onykter. Man fick kommentarer som
(dom tittar på Claudias bröst) - Mhmm, lagomt stora
- Vad får jag förutom jackan om jag ger dig den här garderobslappen?..
- Åhh det är ju skrovmålstjejen!! ( Till och med 45 + känner igen mig från Mias nu.. :( 
 
Sen var det bara många sådana kommentarer av olika slag. Men typ vår sista utcheckning för kvällen, han kunde inte stå på benen. Vet inte ens om jag varit så onykter någon gång. Okej, det har jag. Men jag hoppas då innerligt att när jag är 50 + ska det inte spåra så. Hur som helst. Han "stöter" på oss som står  garderoben. När hans fru står brevid. Sedan så får vi tillslut lappen och han får sin jacka. Sen så kommer Frun tillbaka och frågar om vi har någon telefon så hon kan ringa Taxi. Vi svarar att nej det har vi tyvärr inte, men det finns säkert i lobbyn. Hon är riktigt snoffsig och säger " nehe, så ni står bara här och ger ut jackor och flörtar?" Vid detta tillfälle slänger jag en blick. Är inte hundra på vad hon säger. Men tror jag hört rätt. Men går iaf bort och börjar sopa lite. Sån tur var det Isabel hon pratade med mest. Usch. tycker inte om sådana "damer". Vad får dig att tro att jag vill ha din man, 50 +?... God damn it women!  

Nu ska jag göra mig i ordning. Sedan åka till Bella för att påbörja kvällens galenheter! :D
Heejs!


Was it something I did, Was it somthing you said?

Pappa väckte mig idag av ett samtal, 13:30 ( hehe ). Han berättade att på tisdagen den 3/11 så ska jag få köra halkbana så blir att övningsköra en massa i helgen. Alla talar så gott om halkbanan. Så det känns bara roligt. Plus att då är jag äntligen ett steg närmare körkortet!
Klockan 4 vandrade jag ner på stan. Hamnade bakom 4 rååhäftiga killar som gick med sina pösiga jeans, typ 13 år, rökte och lekte cool när dom snackade om att slåss. Och dom gick hur långsamt som helst. och jag var redan sen till Waynes. Så efter mycket harklande och hostande så tog ilskan över och jag armbågade en av dom i sidan och gick sedan förbi. Hörde bakom mig " öj, va fan bruden alltså". Mumlade för mig själv och gick sedan vidare. Kom in på waynes där Alexander, Teo och Daniel satt och väntade. Påstod att jag myttade men, they don't know... Sen satte vi oss ned i alla fall och började planera avslutningsfesten för Ghanaprojektet. En timma senare var vi "klara" med planeringen. Var nöjd iaf!

Sedan så när jag kom hem satte jag mig ned och skrev av det från papperet, men mer utförligt och så på datorn de som planerats under mötet. Skickade sedan till Ulla. Efter det satte jag mig och skrev om jämställdhet. Efter att skrivit klart det extremt dryga arbetet så skrev jag Svenska arbetet om Dadaism ( bättre sent än aldrig!!). Skickade sedan det till svenskaläraren. Efter det skrev jag ett Mail till Engelska B läraren och bad henne skicka alla uppgifter jag måste göra för att få ett godkänt i Engelska B. Fyy vad jag hatar den kvinnan. Och ja, jag kan faktiskt använda ordet hata och inte tycka det är för starkt...!

Imorgon blir det skola, sedan hem och sedan ut till travet. Är ju V65 imorgon. 450 personer som ska in i resturangen. dvs, 450 jackor! Men vi har fått en till som ska stå i garderoben med oss. Så vi blir två i garderoben och en i kafet. Jag och Bella byter av som vanligt. Hoppas innerligt att denne person som ska hjälpa till i garderoben är trevlig!

                                                                                                                                       Made by Elin Meier
Heejs!


Show of that body you got, you are like the devil, so damn hot!


Var med Emma igår, vi åt naturgodis och såg på ugly betty och Grays! Trevlig :)
(inte bild från igår for that matter )

Sett nya oth avsnittet och de två senaste GG avsnitten ska ses nu ikväll!
Såg nyss grays och Southland. Har fattat tycke för denna seie, Southland. Vet inte vad det är med mig och serier..

Imorgon är det skola, sen möte med Alexander, Daniel och Teo. Dags att planera avslutningsfesten ( Ghana ).


Det mesta man hör i mitt hus för tillfället just nu är
- Mamma, jag har köpt en traktor
- Eeeeelin, dina pumpor håller på att dö
-Elin, du måste ju ta hand om din gård..

Och för er som inte listat ut det än. Farmville.. jäävla farmville rent ut sagt!
Johan behövde mer grannar, jag gjorde den endast för han. Fastnade som lite i det ett tag. Tyckte det fortf att det var meningslöst. Men I did it anyway. Men insåg ganska fort denna galenskap och slutade genast.
Så fick jag ett sms av min kära mor igår : Nu planterar jag nya pumpor i din farm. Och inte nog med det. Hon köpte en traktor. Vad ska jag med en traktor till är ju då fråga nummer 22!

Jaja, ha det så bra! hejs

Thank you


Today you looked at me, but not in the same way you used to..

Idag skriver Västerbotten-Kuriren att från och med 2016 så ska det införas en avgift när man passar genom tunneln i åsberget. Alltså när man åker via övik efter E4. 
Enligt kommunen är detta något efterlängtat säger de i ett pressmeddelande.
Kostnaden kommer ligga mellan 35-6 kronor inkl moms. Och detta är då för att tjäna igen pengar som man lagt ut på att bygga denna tunnel. Avgiften kommer bestå i ca 30 år.

Har bara en sak att säga.
Skämtar ni med mig? För jag hoppas innerligt att ni driver med mig!
Är detta orsaken till att ni drar 33% av min lön varje månad? Eller går det bara till dagens politiker kanske? Så det kan sitta där och bestämma sina "smarta" beslut. Nej, det här tycker jag inte är okej! Visst handlar det inte om mycket pengar. Men bara själva tanken på det stör mig så äckligt mycket!

Idag är det skola som gällt. Inget vettigt som gjorts. Känns som om det är ganska ofta jag kan använda mig av just den meningen " inget vettigt som gjorts", lite för ofta faktiskt..
Ska sätta igång med ett arbete om jämnställdighet bland dagens förskolor.
Lika underhållande som det låter..


I wuld run at least a million miles just to hear you say my name

Snart då jävlar åker datorn in i väggen vill jag lova! Det tog 10 minuter att få upp så jag kunde skriva ett nytt inlägg!!! åh!


Ge mig sommar igen, tack.. 

 Imorgon blir det skola. Psykologi A prov på morgonen.. Sedan gym.. Gillar inte morgonen på tisdagsmorgonen! huvva.

Men nu till dagens lycka, hoppas jag!

Denna långa väst, fast dock i grått. Köpt på halens.se Tror priset var ca 200 kr

Och denna kjol, även denna från halens.se, kostade 299 om jag inte minns fel

De båda kommer i början av november. Uunderbart! :)

 

Heejs!


So I will go on until the end

I just don't get it.. It have been over a year sence we said goodbye. And every day, every night I have been trying to get over you. I got over you, but now I dream about you every night.  And you are smiling att me. Maybe I just shuld open my eyes, turn over and start over and dream something else but you. But somehow I'm keeping my eyes shut, I keep on dreaming about you. About your smile. And the worst of all, Am I over you, or was it all just in my head? I guess I will never know..


 
Grattis till Mimmi, körkortet är idag taget för min brud!

Idag ska jag plugga psykologi. Kom på att jag har ju faktiskt prov på det imorgon.. 

Grattis till Mimmi igen!! 


Here is my chance...

Gårdagen blev en bra kväll.
Var snack om rex ett tag, men slutade med att jag och bella gick på Waynes och tog en kaffe och snackade på som vanligt. Sen så gick vi på Mias och satte oss där ett tag. Var framme vid 02 tiden, somnade vid 03. Att sova på en soffa är inte lika skönt som att sitta i den. Det värker. Sovit typ en halvtimme inatt.. But thats okey!



Idag blir det jobba, 13-20 passet. Så ska upp och duscha nu osv.
Förhoppningsvis lär jag väl kunna sova ikväll iaf...

Lyckades bli av med passen den 31:a oktober och 1:a november, så planerna gick inte i lås trots allt!

Hejs


I can't come to life

Satt just och tittade på ett klipp angående kvällens upplägg i idol från genrepet..

Calle - Jag har inte riktigt fastnat för Calle faktiskt. Tycker inte han är mycket att hurra för.. 
Camilla - Kopplar inte vad låten heter. Låten är iaf lungn. Men jag gillar inte Camilla, så är det bara. Och tycker inte att hon har något i idol att göra. Så är det bara..
Reza - Hon är cool, gillar hennes röst. Tycker hon är ruggit jobbig när hon pratar dock.
Mariette - Det låter bra iaf. Tror det går bra för henne ikväll. Helt okej anyway
Eddie - Tror det kommer funka ikväll för Eddie. Men njäe, inte riktigt min typ
Tove- Uuunderbar!
Nicklas - Antingen gör han den bra, eller förstör låten. Don't like him..
Rabhi - Killen har väldigt speciell röst. Men om det är till det bättre eller sämre?..
Erika - Kan tonerna, men njaah!
Erik - Give meee! Usch va bra han är!

Jo, jag är ruggit kritisk. Men det måste man få vara ibland också! :)

Ikväll kommer nog Emma hit. Sitter som sagt barnvakt åt skitunge nr 1 och 2. Men det går bra det med!

Trouble in paradise?.. ;)


Mouth Shut..



Varit med Emma nu ikväll som sagt ikv. Har väl uppstått ett antal samtalsämnen under kvällens gång. Men trevligt var det iallafall. Har alltid så trevligt med Emma! (=

Fått 6 st fri biljetter till lördagens krogen krogen också. Plus one på varje, Så 12 personer.

Barnvakt som gäller imorgon iallafall till syskonen!

It's not that I stoped loving you

It's just that I know there is someone out there

That is so much better for me

Then you ever were..


Sometimes good bye is a second chance


Emma är påväg hit nu! :)

Dagen har gått åt till att sova. Det var skönt!
Jag gillar även tanken på att boken som vi läser i psykosocialt arbete faktiskt är bra. Grattis, första boken i historien som man får läsa genom skolan som ett arbete men som man faktiskt vill läsa och känns givande..
Boken heter Kirre för den som undrar.

Ikväll blir det som sagt att träffa Emma. Blir väl att ta en kopp kaffe och prata skit bara.
Måste kolla upp när jag jobbar i helgen.. vet inte om jag jobbar imorgon lr inte. Och det kan ju som vara bra att veta om inte annat..

Byee


" I'm a hamstah, a fat fucking haaamstah! "

You are the light
That's leading me
To the place
Where I find peace again

You are the strength
That keeps me walking
You are the hope
That keeps me trusting
You are the life
To my soul
You are my purpose
You're everything 

 
Jobbat med Bella idag på travet. Vad skulle jag göra utan denna flicka? Näe usch, vill inte ens tänka tanken! :)

Skoldagen bestod av en Vi-timme och... ja juste, endast en VI-timme..  Efter det fick vi tid för observation. Men jag hade ingen stanns att göra den. Men tog en liten vandringstur till Teg och hälsade på förskolan. Gick igenom planeringen, hur det ser ut, när vi ska vara på förskolan osv osv. Sedan vart det lite tom prat sedan gå in  på avdelningen och kolla läget där. Huvva vad man saknar att jobba på förskolan ibland!

Sedan åkte jag och Bella ut till travet som sagt. Jobbade från 16-22. Ett vanligt arbetspass. Det har aldrig varit så lite folk som idag. Men trots det har vi aldrig haft så mycket jackor heller. Ett tecken på att vintern sakta men säkert smyger sig på. Antingen vinter med snö eller så sommar. Inget mellanting. Kommer inte förstå dom som säger att dom gillar hösten. Man halkar på dom blöta bladen, man fryser hur mycket som helst för man vägrar acc att det är minusgrader, så tar på sig skinjackan och går och inte nog med det.. Varje gång tänker man, yepp, dunjackan ska på imorgon. Mjodu.. Ain't gonna happen! Man har alltid för kalla skor dessutom. Visst, bladen är fina, men that's about it. Och våren är bare ett annat ord för slask och äckel peckel!

Jag och Bella började iallafall disskutera hur det kommer bli när Ghananerna kommer hit. För jag och Bella fånar oss alltid när vi är med varann. Pratar på engelska, fast riktigt bad engelska med en riktig fult uttal och allt. Och inser som sakta med säkert att dom kommer vara här i tre veckor. Och denna svengelska kommer som utan att vi tänker på det. Men dom får helt enkelt med det hade jag tänkt mig!

- I'm a hamsta, a fat fucking hamstaah!
-You don't knooow..
-In your face, IN YOUR FACE!!!!
Ah, ni fattar grejen..


Drack mycket kaffe idag på jobbet, något man får ångra nu..

Men annars hade jag sett ut såhär.. Så var nog lika bra det där med kaffet..!

Jag och Isabel är väldigt poetiska när vi jobbar. Vi lämnar som små dikter lite överallt. Och med dikter, så menar jag sångtexter..

Och som avslutning...

... Världen sötaste och om inte annat snyggaste Anders! :)
Heeejs!


Och btw!

Jag orkar fan inte längre!

13/10 -09, I know that any day could be the last...

Sometimes I can't help of wonder
If someone wuld look at me
Look deep in to my eyes
Wuld they just see a pair of blue eyes
Or wuld they see the inside?
Wuld they see the real me
Or just the inside?..


 

Dagens skoldag har varit slö. Först hade vi IV-valen.
Psykologi - Svara på några frågor bara
Gym - Några redovisade
Lunch - Gröt / soppa. Valde gröt..
Svenska - Alltid lika givande lektioner.. tror inte jag behöver utveckla det mer än så faktiskt
Historia - Såg ( sov ) på en film, 45 minuter lång. Och den handlade om något så intressant om hur isen smälte i Sverige... Mm precis..

Angående gym lektionen idag. Jag, Vanya och Petra gick ner i gympasalarna och känner en fruktansvärd lukt. Tänk er ; nymålad färg blandat med alcogel 85 tillsammans med brandrök. Det stack i halsen och näsan om man andades när man gick där nere..  Sån tur var luktade det ingenting inne i gymet! :)

När jag kom hem så gick jag direkt ut i förrådet och hämtade halloween outfiten och prövade den. Den satt bra faktiskt. Men min plan på nylonstrumpbyxor sprack rätt så rejält. Här snackar vi 3 cm bend over så är det mer porr än något annat.. Så blir mönstrat tror jag!

Ikväll är en sån kväll som gillas en hel del! Först Ugly Betty och sedan Desperate HW. Woonderfull!

Imorgon blir det skolan, ta en promenad till förskolan visionen och sedan lämna in schemat på hur vi vill kunna praktisera hos dom under tiden som Ghananerna kommer hit. Bara hoppas på det bästa! Påtal och Ghana utbytet, har sådan tur att jag ska få ett busskort under tiden dom är här så vi tar oss till praktiken osv ( trots att det bara är på teg )! Så det känns ju jätte skönt att inte behöva köpa ett busskort för typ 300 spän när dom är här.

Efter skolan blir det att fara till travet med Bella, höra henne skrika bak på mopeden. Om hon får åka... Hon klagar så mycket på hur jag kör =( Hon tycker jag är ganska klantig och aldrig hört talas om hur man använder en broms!.. Ska bli jätte kul att jobba på travet i alla fall. På fredag nästa vecka är det V65 på travet. Det kommer vara en kväll då vi kommer jobba our ass of! Meen det är ju bara kul att få arbeta lite!

 


 Jimmie länkade just detta klipp. Jag skrattar fortfarande. Men fy fan om det var jag som var en av barnen där på sidan. Huvva!

 

Hejs! :)


Somehow I found a way to get lost in you..

Tonight my head is spinning
I need something to pick me up
I've tried but nothing is working
I won't stop, I won't say I've had enough

Tonight I start the fire
Tonight I break away


Halloween outfit! Det är nämligen så att för något år sedan så var mamma på en halloween fest. Och köpte denna till det tillfället. Och den 31;a Okt ska A ha halloween maskerad hemma hos sig! Ska prova den här imorgon och se hur den sitter. Man jag hoppas då på det bästa! :)

Frida har då tänkt sig vare en ängel. Anders tycker jag ska klä ut sig till catwomen.. Anneli ska vara cowgirl.
Jag och Frida har suttit och disskuterat. Kom in på sådant som sminkning osv. Men har vi tur så kan Lorinas syster sminka oss, så får vi en passande sminkning också. Sen blir det väl löshåret för mig iaf. Kanske kan lura på Frida en mörkhårig, lockig peruk... I'll do my best!
Jag längtar då, det blir roligt kan jag tänka mig!


 

Johan fyllde ju som sagt 8 år idag. Han fick " Go Go Crazy Bones" eller vad det nu heter..  Men han hoppade av lycka. Speciellt när han fann typ den bästa GCB man kan haa ju!  Men det är ju trevligt att han blev glad iaf. Utöver det fick han en mobiltelefon. Och här snackar vi inte en gammal Nokia 3310 som man fick på min tid. Nej nej, här snackar vi mammas gamla Sony Ericsson dvs, så gott som oanvänd. Väldigt fräch iaf. Och sedan fick han den klassiska After Eight, som han alltid får. He loves them!

Imorgon blir det skola som vanligt. Ingen speciel dag kan jag väl påstå.

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa Kirre som vi ska läsa på psykosocialt arbete.

Byee!


Happy Birthday


Grattis på 8 års dagen Johan! :)

Nu ska jag gå dit upp och hjälpa min kära mor med att göra i ordning tacosen! :)


Cause I know, there is never a right time to say goodbye...

Igår kom Malin hit kring halv 5 tiden. Vi såg på tv, pratade osv. Sedan gjorde vi oss iordning osv. For sedan till Anneli på teg och satt där tillsammans med Anneli, Johanna och två andra tjejer ( sorry, men inte så duktig på namn).. Efter det missade jag och Malin första bussen, så vi tog den andra så var på å-hem kring 23 - 23:30. Påvägen till Å-hem så for min öl ut, i min handväska. Så min svinigt dyra digitalkamera är nu ej fungerande. Skitkul! hur som helst, så kom vi fram till ålidhem och gick sedan in på krogen krogen. Ungefär samma mängd av människor som man det brukar vara. Men mycket mindre som man kände. Men det är så kul att träffa dom från klassen sen man gick typ sexårs! Tappar som bort Malin ett tag men hittar Brat ( Niklas ), Johan och någon kille som jag funderar på vem det är ett bra tag innan jag frågar varför jag känner igen honom. Precis då kommer jag på vem det är. Dennis, gick i Brats klass ett tag. Så satt med dessa pojkar ett bra tag. Sedan kom en kompis till oss. Han försökte låta så gay som möjligt. Ganska duktig, men inga toppen betyg här inte!
Sedan kommer Malin och sätter sig vid vårat bord. Vi går och dansar alla 5 osv. Ja det vart en riktigt trevlig kväll faktiskt! :)
Lite bilder sedan gårdagen

Vi behöver en snappsvisa!                             Skååål!                                    
Och drick!!

Johan och Dennis

Kläderna: Tröja ; Isabels tröja från H&M
shortsen; Åhlens, märket att.
Strumbyxor, Åhlens
Skor, Bianco, men byttes ut mot ett skor av märket attitude.
(Är ingen sån som brukar visa outfit meen ja.. )


Idag

klev jag upp klockan 8 30, packade ihop lite loppis grejer, åt frukost, gjorde mig i ordning och åkte sedan till bella där jag, Bella, Frida och Elina märkte upp alla saker. Usch vilken tid det tog! Men när vi äntligen var klara for vi till ersboda folketshus. Där stod vi då och sålde. Allt gick ju då till Ghanaprojektet. Men när vi gick igenom grejerna iaf, så Daniel som är med i ghana gruppen, jobbar ju på Jula, så han hade med sig 3 stycken locktongar. Det handlade bokstavligen om vilka som sa PAX först.. Hemskt moget, mjodu! ;) Men jag, Bella och Elina köpte varsin iaf. Finns vissa fördelar ibland! Sen när vi var där på loppisen så gick jag och Elina en sväng. Hittade en fin kofta från indiska. Köpte för 40 kronor. En stickad, blå med en knapp på uppe vid bröstet ungefär. också är det lite silver glitter i koftan också typ. Tycker om den iaf :) Sen så när vi var hemma hos Bella så tog jag på mig en mössa och skrattade och sa "stilig va??" Grejen var att när jag gick ut och tittade i spegeln så var den ganska cool endå! Så tror att det blir en keeper :) Annars gick försäljningen bra! :) 
 
Koftan +mössan! :]

Köpte även dessa. De där rosa är som i plastglasen. Är shotglas. Så man ställer dom i frysen så fryser innehållet så det blir iskalla shots! ;) Nu taggas det till här :)

Låten för idag ; Don't upset the rhythm ( go baby go) med Noisettes

Tonight is the night!

Just nu är....


...Malin påväg hit. Det ska ätas, göra oss i ordning för en helkväll av.. ja jag tror bilden förklarar det mesta! :)
Blir iaf krogen krogen!

Ha en bra kväll :)


Don't Upset The Rhythm



 Jag skrattar fortfarande. Så sjukt! Juicen är oslagbar!

Bella, du vet ett sånt där tillfälle då man får magknip. Precis ;)


Break, away from everybody. Break, away from everything..


 
Jag har då nu gjort ett tappert och första försök att göra om bloggens utseende. Usch va drygt...


Sett nya one tree hill avsnittet, usch vad jag älskar den serien... :) Men tror det blir ett uppehåll nu. Sådant gillar vi inte!
Southland har nu börjat sändas i Sverige. Såg första avsnittet nydligen.  Ganska bra faktiskt! Blir nog till att fortsätta se lite grann iaf!

Har fått fyra stycken fri biljetter till på imorgon på krogen krogen. Varv på dom 4 så kommer man in plus one på varje. Så man kan ju som säga att jag har 8 stycken fribiljetter. Men planerna inför imorgon ändras hela tiden åt olika håll. Men det löser sig ju på ett eller annat sett! :)

Denna fredag har jag varit ledig. Sov till klockan 15 idag. Så inte skärsligt trött, nej..
Dagen har gått åt till att gå och hämta biljetterna på stan. Annars ingenting vettigt alls. Känns lite småsurt när det är fredag och allt. Men kan ju vara skönt det med. Får köra extra hårt imorgon. Som köra för två dagar.

På söndag ska jag, Elina, Frida och Isabel stå på Ersboda, folkets hus osh sälja loppisgrejer. Alla pengar vi får in går oavkortat till Ghanaprojektet. Och när vi förklarade det för dom på Ersboda folketshus, så gav dom oss deras sista bord. Vilket innebär att vi inte behöver lägga pengarna på ett bord. Dvs, mer pengar till Ghana! :)

Godnatt! 

Burning inside


The bitter taste of you..

Klockan är 4 på morgonen, här sitter jag..
Jag funderar på om jag ska gå och sova, sova i 4 och en halv timme, sen upp igen. Eller om jag ska vänta till typ 7 och gå upp och börja hinka kaffe eller om jag bara helt enkelt ska ta livet av mig, NU!

Anteckning sov inte till 14 på dagen om du ska upp dagen efter till skolan.

Just nu är det vara vaken som är mål nummer 1. men vi ser ju hur det går..

 

Jag börjar som förstå Jimmies disskution med sig själv nu..


You're selfish and sorry, You'll never learn how to love...

Nu är det som följande, ett antal har frågat efter klippet som jag skickade in till idol, sista chansen. Nej, det är inte skärsligt bra, jag låter som en förkyld kråka. Meeen här är det iallafall! :)

 



Idag hade vi som sagt innan skola. Sov till klockan 14, so good luck getting in to bed in time.. Har bara chillat hela dagen. Varit en liten ihopsjunken soffpotatis iklädd en stor shorta och ett par shorts. Men ibland måste man unna sig sådana dagar också! Sedan ringde Emma och berätta att hon tänkte komma och hälsa på mig. Så jag var så illa tvungen att byta om. Men tog bara på mig ett annat par mjukisbyxor och ett linne. Men kände mig lite mer lämplig iaf! Vi fortsatte denna "SoffotatisSittandeSmåSkabbigaFlickorUtanNågotBättreAttGöra" stilen i väntat på att DHW skulle börja. Vi båda satt lite halft och hoppade i soffan av lyckan efter väntan på att detta skulle börja, och äntligen var dagen här! I väntan på det hela satt jag, Emma och Adam i soffan. Adam önskar en låt " hon som sjunger om en tjej". Efter detta ser man hur min, Emma och Adams hjärnor går igång, de snurrar, man hör någon som börjar nynna lite grann där på sidan. Man ser en liten glödlampa hos Emma samtidigt som hon börjar sjunga "a-a-a-amanda, a-a-a-amanda nanananananan" är det den du menar adam?
"jaaa! " Efter ett tag säger jag, men adam, det är ju en tjej som sjunger den. Emma säger då som svar rätt så fort" men är du så förvånad, han låter ju som en kvävdkråka." " Mm, precis som oss tjejer menar du?"Emma tittar ner lite i marken och man ser hur hon ler! hahaha ;) Och for that matter, DHW är fortfarande lika bra!!

Morgondagen känns tung när jag ser på den idag. Skola, vi-timme, psykosocialtarbete och sedan ska vi vara på bedmintonstadion klockan 13:30, tror jag... Känns inte sådär jätte taggat faktiskt. jag och bedminton funkar inte ihop! Men blir nog bra det där endå. Sen efter det blir det hem en snabbis sedan fara och jobba. Jobbar med en av de nya tjejerna imorgon. Känns lite nervöst. Hon verkar vara lite blyg, men annars trevlig! Sen blir det hem och göra lite skolarbete tror jag. Som sagt, en underbar dag att se fram emot, right?...

Har jag tur händer det något trevligt på jobbet eller så kanske jag får en såndär liten fjäder i huvudet på bedmintonen imorgon och får hjärnskakning eller något. Det kanske låter otroligt, men det är mig vi talar om här vill jag också påpeka! 


Usch va brun jag var! Turkiets förtjänst till 100%!!


No no, you know it will always be me...


Isabel, Elin och Lorina

Skolan idag, inget speciellt som hände där kan jag väl påstå. En hel del prat om helgens gång osv, med både det positiva och det negativa. Efter skolan åkte jag ned till trafikskolan och satte mig och gjorde lite teori på datorerna där. Sedan kom pappa och berättade att de lediga platser som fanns på halkbanan var nu tagna. Så blir ingen sådan imorgon. Utan blir istället vecka 45, men funkar ju lika bra det! Efter det så har jag gjort en uppsatts om naturreligioner. Gick rätt så fort faktiskt. Imorgon blir det att läsa på lite grann i häften och sedan skriva en sammanfattnig på det hela. Möjligtvis att jag pluggar lite teori också på en ledig dag som morgondagen kommer att bestå av. Sedan på kvällen ( skulle jag tro ) så ska jag träffa Emma, som det ser ut idag iallafall!

Dagens fråga eller påstående eller vad man ska kalla det, män som är i 30 + åldern, och väljer att ta motorcykel körkort. Är det en ålderskris grej, eller är det egentligen att dom vill köra det?
Tanken bakom denna fråga, medan jag satt och gjorde teorin så satt dom i rummet bakom och hade ett informationsmöte om motorcykelkörkort. Inte en enda ung kom ut därifrån. Bara 30 +, män. Jag hörde en av dom hade inte ens fått sitt körtillständ eller vad det heter.


You were the first to say..


 Underbaar :)

 


Ska vara med denna flicka idag!


You were the first to lie, when we were not allright

Jag gör ju som underbara upptäckter hela tiden! Inte nog med att Breaking Benjamin kommit ut med ett nytt album. Utan nu har även Three Days Grace kommit ut med ett nytt album som heter Life Starts Now. Den kunde inte kommit med passande, and the Music is good :)

Anyway, igår jobbade jag, 12 - 20 passet. Yepp, lika underhållande som det låter! Men det var relativt mycket folk under dagen. Men precis som man vill ha det! Det är mycket folk, så tiden går. Sen så dör det av sådär precis så man hinner ta undan, torka brickor osv osv. Sen börjar det om igen. Men sen över middagen blev det som helt dött. Inge folk alls typ. Så var klar med allt typ 10-15 min innan klockan slog 8. Vilket är mycket ovanligt!

Hur som helst, Efter det så gjorde jag mig i ordning lite snabbt och for sedan iväg till Anneli. Jag, Isabel, Sebbe och Anders fick skjuts av Sebbes pappa. Så var ju skönt att slippa gå till teg i alla fall!
Hemma hos Anneli så var ju då kvällens tema Svartklädd från topp till tå och faktiskt, så hade alla följt detta tema! Sen så tog vi i alla fall bussen till Krogen Krogen, Isabel som inte hade tänkt följa med, pga hennes nyktra kväll sådär dagen innan match, men slutade med att hon följde med I alla fall. För det fanns några fribiljetter. Och vi båda kom in på den så! Själva krogen krogen var trevligt. Jag och Lorina sjöng Barbie Girl - Aqua och oja, det lät nog precis lika underbart som det låter...
Men kvällen vart riktigt bra i det stora hela. Sköna människor gjorde kvällen!

Idag är det också jobb som stått på listan, things to do! Jobbat med både Linda och Robert. Gick bra faktiskt. Förutom att min stukade fot, som inte riktigt gått till sig, inte mår så bra nu heller.. Jag halka på ett strips och ja, att halka strips är inte så ovanligt när man jobbar på mias grill. Man kan leka skriskorbana på golvet inne i köket.. Hur som helst så när jag försöker rädda min balans så lyckas jag slå in den andra foten i min onda fot på något höger. Så ja, här står jag nu med en mer stukad fot. Mindre stukad än den varit tidigare, men mer än vad den var tidigare idag iallafall!
Idag ringde även min käre far och sa att jag fått tid för halkbana på tisdag, i övik typ... Men kommer inte köra vanlig halkbana utan kommer köra med slidecars faktiskt. Men bara omkörningen jag är lite orolig för om jag ska vara ärlig.. Har knappt gjort det alls faktiskt så känns lite ah.. nervöst!

Imorgon ska jag färga mitt löshår hade jag tänkt mig. Sen lägger jag in bild imrn på håret + nya frisyren + färgningen!


Anneli, söt brud ;)  

 


Poker Face

Jag blir så less! Camilla ( Idol 2009 ) gör bort sig igår genom att göra om låten genom att sätta in up tempo mitt i låten. Åker ut i gårdagens program. Idag kommer hon in påp juryns wild card. Och hon gör samma sak igen. Och inte nog med det, hon gör det med den underbara låten halleluja... Men tove var bra i alla fall. Bara hoppas hon går vidare och defenitivt att Camilla åker ut!

 

Poker face - Daughtry


Leave the lost and dead behind


 Jag har just gjort den fantastiska upptäckten att Breaking Benjamin kommit ut med ny skiva!
Underbart!!!

Idag så har jag först varit i skolan, inget speciellt som hände där direkt kan jag väl påstå. Sen blev det en sväng på stan med Emma i väntan på att börja ett fyra timmars arbetspass. Att gå på stan, utan pengar, is no fun! Men hur som helst, var trevligt endå! Jimmie gick med oss en liten stund också i väntan på att hans buss skulle åka. Sen så gick jag och Emma till jobbet. Gick dit redan klockan tre så vi skulle hinna äta osv innan jag började jobba. Jag går in och kollar vem jag ska jobba med idag. Men upptäcker istället att hmm.. jag jobbar inte idag! Men imrn jobbar jag och även så på söndag. Imorgon är det 12-20 passet som gäller och på söndag är det 13-20 passet. Men inte nog med det, under dessa pass är det jag som har hand om steken. För första gången... Så är ruggit nervös vill jag lova! Men, det ska nog gå bra :)

Imorgon är det även, efter dessa 8 timmars av arbete, så är det en förfest hos Anneli som väntar. En Svart klädd sådan. Jajamen, svarta kläder från topp till tå. Tror jag vet vad jag ska ha på mig iaf! :) Svart klänning från Gina Tricot, svarta strumpbyxor, svarta pumps och svart sminkning plus löshåret har jag då tänkt mig iaf. Blir nog bra, hoppas jag! :) Sedan efter förfesten blir det att fara ut på krogen. Mest troligt krogen krogen. Det som de lutar åt i nuläget i alla fall! :)

 


Det är ju då tur att vi ser minst lika fåniga ut båda två. Den äldsta lillebror, Viktor, och Elin.


Reach for something that's already gone


Lite cool version av Lady gagas - Pokerface

Jag och bella sitter här vid varsin dator och väntar på bättre tider. Nej faktum är det att inom 45 minuter så har vi ett Ghanamöte. Känns lite småtungt att man alltid måste vänta minst en timme innan mötet börjar från det att man slutat lektionen. Men det är då en smäll man får ta faktiskt. Isabel tycker nu att jag ska börja spela sex and the city med henne på Facebook.


byye


I can't belive you were the one to build me up and tear me down

Gårdagen - For till klippstugan på Mariedal, måste säga att dom var riktigt duktiga. Och en klippning för 300 kronor så kändes det inte så tungt att lägga fram kortet och betala. Jag färgade även håret. Det vart mörkare än tänkt. Men hårfärg har en tendens att ramla ur håret på mig så, spelar nog inte så stor roll faktiskt. Men i det stora hela blev det bra! Sedan på kvällen umgicks jag med min bästa Emma Törnlund. Det tycks då aldrig ta slut på samtalsämnen måste jag säga. Och vi har kommit fram till det faktum att halva vår ekonomi per månad går ut på att ta oss en fika på waynes och sitta där och snacka skit om allt och alla. Men kan inte påstå annat än att det är värt det!! :)

Idag- Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det kanske inte är så mycket att berätta. But it sure feels like it! Skolan började klockan 10, vaknade 20 över 9, måste åka klockan 20 i 10 för att komma i tid. Men det var ganska svårt att hinna däremellan. Men faktiskt så stod jag utanför klassrummet precis klockan 10. Vilket inte är det vanligaste... Hur som  helst, VI- timme, tråkig information. Inget som rör er iaf. Sen blev det PSS ( PsykoSocialtArbete ). Jaa... vad gjorde vi egentligen, ingenting? nähee, ovanligt.. Vi som alltid brukar använda tiden på de lektionerna så väl..
Sen blev det, efterlängtat som det var, Bowling. Några av oss går en kurs som heter Fritidens aktiviteter. I denna kurs ska du lära dig lite om fritidsaktiviter och dess innebörd. Även om motivation hos människan osv. Än så länge är det en bra kurs enligt mitt tycke. Och kan inte förstå att jag nästan glömde det viktigaste. Sojkas förnedring, förnedringen gjord av ingen mindre än Bella. Nämligen såhär gick det till, Sojka leder, inte jätte stort, men relativt. Vi är helt övertygade om att han skulle vinna. Isabel kör sitt sista slag, Hon gör en strike? eller var det spärr? Kommer inte ihåg. Hur som helst, sen så lyckas hon slå bra efter det också. Såå bruden vinner med tre poäng efter Sojka. Jag gjorde tre strike, varv två av dom var på raken. Men ni vet, stressen, så efter dessa två strike efter varann så lyckas jag få ner det där jäevla bowlingklotet i rännan. Såå blev inga poäng för mig..
Efter skolan så blev det att hämta syskonen eftersom att denna dag, natt och imorgon bitti är jag barnvakt! Men det gick bra. Dom är som små änglar ibland dom där två. Tycker inte dom ska växa upp. Dom kan förbli små söta barn som springer omkring! No, I just change my mind about that..
Anyway, sen så har jag städat rummet lite mer. Klar med garderob, satt upp en liten hylla som jag kan ha sminket på och satt upp två ljustakar. Men efter provat tända ljusen har jag valt att jag måste flytta på dom. Det började lukta lite bränt, hehe..

Imorgon är det ghana möte som gäller, hoppas att det ger något denna gång iallafall. Har ibland haft känslan att man som bara suttit igenom det utan någon skärskild anledning egentligen. Att det som varit massa prat, och mindre prat om det vi anser som viktigt. Är kanske inte alltid det bästa att lägga ; övriga frågor, på sista punkten. Lätt att den blir stressad igenom.

Got some good news today, Maria ( min chef ) smsade och frågade om jag ville lära mig stänga + att ta hand om grillen istället för kassa. Detta innebär längre arbetspass = lite jobbigare, men mer pengar. Plus att jag får nog jobba med Emma, och det kommer nog bli riktigt bra faktiskt! :) 

 

 I will miss this summer, alot! :)



Älskar den, sååå snygg!


Bye bye!


RSS 2.0