She was looking kind of dumb with her finger and her thumb In the shape of an "L" on her forehead...

För första gången har min Rubrik faktiskt något att göra med inlägget..

Igår var jag och Bella på corona. Vi var hemma hos henne först och drack och fick sedan skjuts av Fredrik Å dit. Vi var båda nervösa, av någon underlig anledning. Antar att har något att göra med att det är 20 års gräns. Vi var där ungefär 23:40. Och åter igen, av någon underlig anledning så gick vi i den där grejen där man står om det är mycket folk och det är kö. Dvs det tog ett jävla tag att komma fram till dörr vakten. När vi väl kommer fram dit, Bella först, så säger dom ;  Ni kan inte gå in här. Ni måste gå in där *pekar typ ca 5 meter från honom* men vilket var den enkla vägen vi skulle ha tagit. Isabel säger att men ååh, kunde du väl ha sagt tidigare.. Han skrattar sedan till och han säger att han skojar. Han kollar vårat ID och säger bara gå in. Så var ju skönt att vi inte behövde dra våran övertygande version om varför han skulle släppa in oss överhuvudtaget.

Väl inne var det inte så mycket folk. Men redan en timme senare var det fullt med folk överallt. Dom öppnade övervåningen och senare under kvällen öppnade dom även ett till dansgolv.

Vi gick in på det nyöppnade dansgolvet och här kommer anledningen till min rubrik. Väl på dansgolvet så kommer en kille fram och börjar försöka dansa med Bella, jag och Mogge står brevid. Och hon gör ett L i sin panna med hjälp av, ah precis "her finger and her thumb In the shape of an L on her forehead.." Grejen är att killen som hon dansar med tror att det är någon slags dans som hon gör så han hänger som på men ser lika lycklig ut ändå. Då börjar Mogge skratta och killen tittar ner i marken och går därifrån. Stackars pojke. Sedan fortsatte jag och Isabel med detta resten av kvällen mot dom som var för på. Plus att vi gaddade ihop oss.. Stackars pojkar.

Bakismaten blev på Mias!

Nu är det höstlov och usch va skönt!
Imorgon jobbar jag 16-20 passet
Tisdag eller onsdag kommer Mimmi till Umeå. Tisdag åker mamma och barnen till hemavan
Torsdag åker Erik upp till Hemavan
Jobbar Fredag 16-20
Halloween Fest på lördagen hos A
Ska övningsköra med pappa hela veckan så det känns lite bättre för halkbanan vecka 45


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0