I want to be a billionaire so fucking bad!



 Oj, va länge sedan det var jag uppdaterade! Men har haft fullt upp med att skriva klart arbeten, hade ju som tänkt ta studenten med betyg nämligen!
I torsdags var jag på rix fm festivalen med Bella, Sara och Elina.
I fredags var jag med Bella, sminkade henne så jag visste ungefär hur jag skulle sminka henne inför balen.
Ska sminka både bella och Frida inför balen!
Efter det så satt vi och pratade läänge och for sedan på cykel vidare till Labans kompis och var där ett tag, sen till en fest på teg som var mysko. Ett olåst hus, men inga folk, spännande.. Sedan så for vi på efterfest, tre st på en cykel är alltid spännande!..

Igår var jag med M hela dagen typ och även så idag.

På onsdag firas jag av släkten. För er som hänger med i svängarna fyller jag inte år på onsdag, utan på torsdag. Men på torsdag är det balen och kommer inte ha tid med födelsedagsfirande. So what to do, what to do!


Idag har vi vart i Obbola på morsdagsfirande! Goo maten vettu!

God natt gott folk!


Om 40 min fyller denna flicka år, även kallad, min fru!


Hey, soul sister..

Dagen har vart lugn.

Nu blir det stan med Emma, kanske träffa Anna och Emma där också. Får se vad staden har att erbjuda en kväll som denna!

 


It's easier to run then to face it all.. But my goal in life has never been to run from things..

Antingen går det käpprätt åt helvete eller så går det bra, inte mer med det.

Länge sedan jag uppdaterade känns det som. Men nu för Elinas skull så uppdaterar vi!


Var och grillade med Isabel och Elina m.fl i lördags. Första gången jag körde bilen. Körde familjen till några kompisar sedan runt. Det var riktigt kul faktiskt. Hör börjat få kläm på det hela nu.


Dagen där på åkte jag, Elina, Isabel, Alexander och Anders till nydala i regnet och grillade marsmallows, det var awsome. Men Isabel fick en kokostopp i ansiktet, alexander fick också en i ansiktet. Jätte fint..


Var med Elina på waynes och drack en fruktsmoothie i solnedgången. Som de gifta paret vi är..!


Hämtade ut mitt körkort. Ser ut som jag sett ett spöke.

Idag har jag skrivit ett engelska arbete i onödan och sedan vart med min bästa Emma. Satt på waynes och njöt av värmen. Första gången jag träffar henne på två veckor. Vilket kändes som en evighet! Men nu känns det bättre, nu kan jag dö lycklig!

Imorgon är det Engelska prövningen på klockan 12 - 16. Jag som hade en arbetsintervju imorgon och hade helt glömt det. Fick inte tag i henne så måste få tag i henne imorgon! På morgonen ska jag på förskolan visionen och göra ett arbete tillsammans med Anna och Malin!
Sedan på eftermiddagen kommer Mimmi hit och stannar helgen ut. Blir superbra det där! Dessutom kommer jag ha tillgång till bil varje dag typ i en vecka nu så det känns bra också!

Nu ska jag göra en ny header tror jag




When I look at you my mind goes away..

Gårdagen gick åt att köra bil, köra bil och... ja, köra bil!
I love it. Det känns så sjukt härligt att ha körkort och jag är ruggit taggad på att köra igen!
Ska ut till farmor och farfar imorgon och fixa min balklänning. Så kör väl dit. Men måste träna på mina parkeringar, dom är sneee!

Idag har jag sovit, sov till kring 14, då blev jag väckt av sms osv. Men det var väl lika bra det kanske.. Kanske! Åkte sedan till mormor och morfar och åt middag där. Därefter har vi vart på nydala och grillat, jag, Elina, Bella, Alexander och Anders! Mysigt mysigt.

Godnatt!


boy we've had a real good time and I wish you the best on your way

Igår for vi som sagt på harrys. Vädret igår var awsome så man gick dit klockan halv 12 på natten i kavaj, min rutiga jumpsuit och en kavaj och inte frös man!

Vi gick och beställde en drink. Tänkte att det var dags att prova något nytt. Sa bara : Det ska vara en 6:a, den ska inte smaka mycket alkohol, syrlig smak. Det fick vi också och god som bara den var den. Sedan satte vi oss brevid ett bord. Två killar från England kommer fram så vi pratar med dom i typ en timme. En hel timme av dansande åt helvete!.. Dom var väldigt trevliga dock.




När vi såg Calle igår




I wanna see you move move, shake shake, now drop!

Den 12/5 tog jag i egen hög person körkortet. Jag kör lite icke miljövänligt, men annars ver det fel fri uppkörning. På teori provet fick jag 56, 52 för godkänt. Jag tyckte det var kassa poäng antal, men det verkar vara ganska bra endå när man hört va andra haft.

I onsdags tog jag alltså körkortet, sen på kvällen var vi med Ghana gruppen. En trevlig kväll på pipes. Olles hade bestämt sig för att ha 20 just den kvällen, fuckers..

Dagen därpå, igår alltså, åkte jag ned till Övik, husum, för att hälsa på min underbara vän Mimmi! Nu kan jag dö lycklig! Hon är bäst.

Idag har vi vart på örnexpo, en marknad typ. Sedan har vi gått på stan. Har fått en grej för jumpsuit. Har nu en mörkblå, en rutig och idag köpte jag en svart med detaljer på axlarna för 200 kr. Den är underbar och är verkligen min stil.

Nu har vi precis kommit tillbaka till husum. Nu ska vi göra oss i ordning sen fara till stan igen och gå ut på harrys.
Blir spännande att se vad övik har att erbjuda!

Puss!


Awsome!

No, I never seen the sky as real as it is tonight..

Jag tuggar tuggumi som aldrig förr, men det smakar laktris och jag har inte ätit godis lr något sött på en och en halv vecka. Det är äckligt länge för att vara jag. Men jag kan med glädje meddela att jag kommer in i balklänningen, men är inte super nöjd med hur den sitter ännu så får jobba på mer! Tycker det gått bra än så länge. I alla fall med att ta bort godis osv ur vardagen. Var och tränade idag, det var skönt! Men träningsvärken kommer sitta i imorgon kan jag lova!

Ska fara och sola med Elina kring 8 och sedan går jag nog förbi F en snabbis. Imorgon väntar en låång men spännande dag så jag behöver nog min sömn!

Klickade igenom gamla inlägg, hittade detta :

Liten man syndromet"- Vad Hulq kallar de män som är korta, som måste slåss i magen för att visa att dom är stor nog.
" Han slog mig i magen flera gånger, han är kort och så.. men det gjorde fan ont! "

Underbar människa det där..

Just remember I'll always love you for who you are, and I will always have the time for you..

 
 
Ja juste, fick ett samtal från donken idag, har arbetsintevju där på tisdag nästa vecka!


half of my heart's got a right mind to tell you that I can't keep loving you...

Första lektionen idag bestod av historia. Genomgång på provet osv.
Sedan var det svenska, kort info sen gick vi på stan och hyrde en bok.
Ooj va jobbig dag..

Gick med mina Ghanatjejer på stan, jag köpte nya tygskor, vita! Väldigt behövligt med nya skor och sedan köpte jag en jumpsuit. Fin fin var den och för bara 200 kronor! Första plagget jag köpt på länge faktiskt.

Sedan gjorde jag ngt heemligt! 

Efter det övningskörde jag med pappa.

Imorgon blir det skola.
Onsdag blir det att vara med ghana gruppen hela kvällen. Det kmr bli legendariskt!


I'll be over you - Toto


La ut min moped på blocket igår. Pappa skrev annonsen, tack pappa! 2 timmar efter jag lagt ut den ringer första personen. Sedan ringer 2 personer och 3 stycken imorrse plus 4 mail. Köpte den för ca 4 500 för två år sedan. Sålde den för 3000. Hade nog kunnat få mer för den. Men tre tusen i hand känns inte fel!
Första killen som var här köpte den rakt av. Så behövde bara förklara en gång. Awsome!

Imorgon väntar en stor dag!
Meddelar imorgon.. Kanske!


I'm sweet like suger..

Sitter och små planerar med ghanatjejerna att åka till Skara sommarland i sommar. Alla verkar taggade och vi har hittat en billig camping så det kan bli bra det där! Ni vet, när man tänker på något så flyter gärna tankarna igen. Såhär ser mina tankar ut nu ( jag försökte rita men.. det ser ut som en 1 åring har ritat, bokstavligen! )

Okej, Vi har vart hela dagen på skara sommaland. Jag är som ett litet barn och ska pröva allt som ser farligt ut! Sedan så stänger ju parken. Men det vill inte jag acc ser ni. Utan jag håller mig fast någonstans. Dom försöker dra bort mig, men jag är stark när jag vet vad jag vill. Elina sparkar och slåss så dom ska släppa mig så vi kan fortsätta åka. Isabel och Frida ligger på marken och vrider sig av skratt..

Ah det kommer bli en vacker historia!

Nu blir det middag sen ska jag vara med M tror jag!

 
 Over and out!


I don't believe you when you say, don't come around here no more..

Gårdagen spenderade jag i skolan, första gången på några dagar. Hade feber men what to do!

En snabbis förbi stan osv. Köpte bla diet pro lr ngt sådant heter det. Balen och studentetn, here I come!

Sedan övningskörde jag med pappa och sedan körde jag direkt till M.

Idag har jag också vart i skolan. Såg en teater som S5 hade gjort! Sedan promenerade jag och Anna till teg. Jag gick till visionen och lämnade projektrapporten och sedan hälsade jag på de andra avdelningarna. Skulle vara nice med lite vikarie jobb i sommar!




Tänkte att nu kan det vara dags för en top tre!



 




Take your memories, I don't need them..

Det roligaste hände i jobbet idag! Är så sjukt taggad!

Får ett samtal på telefonen från ett 08 nummer och tänker " jävla telefonförsäljare..".

Svarar i alla fall och det visar sig att Amanda vart på en av dessa kurser dom har och angett mig sedan.
Det är i alla fall så att jag kommer få komma till hotel dragonen den 23 e maj ( ska försöka byta dag dock, roligare att ha någon dag då man kan ha sminkningen på kvällen också ) och ska bli stylad med smink, håruppsättning och sedan fotograferar dom. Detta kommer ta ca 4 timmar. Det kostar ingenting ! Det enda som kommer kosta är om jag vill ha någon bild sen! Så sjukt taggad. Gu va roligt att få bli sminkad osv!
Isabel ska med och ev Mimmi!




Förövrigt vaknade man med feber imorrse, igen.. 39, 2 graders feber. Men mår bättre nu så hoppas att ta mig till skolan imorgon!

Imorgon blir det skola och sedan stan en snabbis tror jag sedan övningsköra. Efter det blir det nog att vara med M.

Maybe we could have been something, maybe it would have been special.

But I'm happy for you cause you know where your heart is, you know where your mind is and you did not let me come close to you when it allready was too late..



Baby that's all I need, is someone like you, burning through me..

Valborg blev en riktigt lyckad kväll! Ett härligare gäng kan jag önska er lycka till med att hitta!

I lördags körde jag med Pappsen. Gick riktigt bra faktiskt! Sedan åt jag middag med trevligt sällskap och sedan mer trevligt sällskap på kvällen.
Idag har jag skrivit en analys, men jag skrev en utvärdering istället dvs.. 3 sidor åt helvete! Aja, inte hänga upp sig på sådant inte!

Imorgon ska jag till skolan, sedan ha lilla uppkörningen med pappas chef. Nervös? Ooja! Men det borde nog gå bra. Sedan på kvällen ska jag nog vara med M.

Jobbar på tisdag på travet, awsome! Sedan är resterande del av veckan rätt så oplanerad.

Nu ska jag sova hade jag tänkt mig. Känns som om jag har feber för tillfället. Inte så nöjd tjej för tillfället! Känner inte för att bli förkyld igen, it sucks! Kanske smittar ner pappas chef imorgon.. höhö! ;)

God natt folket!


RSS 2.0