10 miles from town and I just broke down..


Jaa såhär har väl ungefär alla sett ut i klassen idag. Det här är anders innan Historie provet.
Första lektionen för mig var idag religonkunskap. Hade en kortare redovisning och sedan ett oväntat litet prov. Men aja! Mat idag, tomtegröt... Blir som illamående av bara lukten. Så det håller inte riktigt i längden när man ska sitta där inne och det luktar äckligt och man försöker desperat få i sig macka efter macka. Och inga mjukmackor hade dom heller. Så fick leva på hårdmackor till lunch idag!.. Efter lunchen var det svenska lektion. Isabel lutar sig mot mig och säger; har vi gjort något, på någon svenska lektion? Tänker kort efter och svarar, Nopp! Sedan hade vi då prov i Historia A om Umeås historia. Mm precis, lika kul som det låter.. Men det borde väl vara ett godkänt tycker jag. Tycker inte läraren är sådär jätte lämplig faktiskt. Klickar då inte iallafall mellan oss om man kan uttrycka det på ett sådant sett!

 
 Vill tillbaka till Alanya!

Karat hotel- Hotellet vi bodde på.
Bartendern -  Kallade vi våldtäcksmannen p.g.a. Första dagen där så fick vi höra att någon tjej som jobbat där tidigare hade gjort en anmälan mot honom. Vi var lite avskräckta först. Men sista kvällen umgicks vi med honom och han var trevlig faktiskt!
Sedan hade vi andra små älsklingar så som- pannbandet, ögonbrynen.. Den läskiga kocken som var inte så hemligt förälskad i Frida.. Den stackars utveckligsstörda pojken osv osv
Vodka and lemon- var standad dycken vi beställde på hotellet under kvällstid. Bara tanken på den nu gör mig illamående..
The doors - en bar med bara skandinavier. Ett underbart ställe att gå till när man var sådär lagomt less på turkar som ropade efter en på gatorna, efter en lång dag av förhandlande över priser and so over!


Hur som helst, jag längtar verkligen tillbaka! :)


 


Kommentarer
Postat av: Jimmie

Asså ni bara dricker sprit hela tiden :(

2009-09-28 @ 00:20:18
URL: http://tebbletask.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0