Fallin head over hills, I thought I knew how it feels..

En MC-klubb som sympatiserar med Hells Angels festade på Teg i natt. Polisen gjorde en husrannsakan och kunde gripa ett flertal för ringa narkotikabrott.

Under natten mot söndag kunde polisen gripa ett antal för ringa narkotikabrott från den fest som en MC-klubb på arrangerat i sin klubblokal på Teg.
- Vi har haft en polisinsats mot festen och gjort en husrannsakan. Exakt hur många vi plockat in vet jag inte, säger vakthavande befäl Uno Nilsson.

Festen lockade mc-gäng från hela Sverige, varav flera aktiva inom Hells Angels. Polisen var på plats och bevakade festen under lördagskvällen och natten mot söndag.
- Vi hade en stor kommendering, med tanke på vilken organisation det är som försöker etablera sig här i Västerbotten och vad de sysslar med. Det är en tungt kriminell organisation med uppbacking bakåt, kommenterar Uno Nilsson.

Festen arrangerades av mc-klubben Genesis som under våren blev fullvärdiga medlemmar i Red Devils, en officiell supporterklubb till Hells Angels.


Står det idag i västerbottens- Kuriren. Åkte förbi där ett antal gånger igår. Misstänkte som att det hade något med H.A att göra eftersom det var minst 10 polisbilar där utanför så..

Ska städa Viktors rum lite idag så de ghananska elverna har någonstans att bo när dom kommer hit på torsdag!
Sedan blir det väl att åka till Isabel ikväll och rädda henne lite ;)

Hejs!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0