She says that she's no good with word, but I'm worse..

I never knew love before I met you
I never knew how it feelt to get my heart break broken in a million pieces, before you broke mine.
I never knew how it fellt to break someones heart so hard that they are on the edge of hating you.
Before you, I did't knew how it feelt to fix yourself again
I never knew how hard it would be
But most of all, I never understod that a heart could heal the way my did.
I lost you, I found myself, I found you again.
I could put you in my heart again, but in a diffrent time this time.
And you and I, have never been this good before.

Igår var en förvirrande kväll, visste inte riktigt vad kvällen skulle bli av. Men det slutade i alla fall att vi var ett härligt gäng som for ut på olles tillsammans. Blev en öl eller två, härligt gäng, Riff, Raff och Ruff spelade i bakgrunden. Jag såg till att dom sjöng I don't wanna be - Gavin DeGraw. Det är min olles låt, och that's just the way it goes. Dom sa : och för Elin ska vi nu sjunga.. KUNG!  En av som lovade att spela den på studenten också. Blir ju super det där! Ska bara se till att påminna dom..

Balen är väl typ fixad nu också! Blir nog toppen det där, eller näe, det blir bäst, det är ju The dream team vi pratar om serru!

Mamma ligger på sjukhuset. Hade svimmat imorse så åkte in med ambulans. Men hon har fått testresultaten nu och det ser bra ut trots allt. Men dom håller kvar henne för att observera. Men förhoppningsvis får hon komma hem imorgon. Mamma, jag gillar inte att du blir sjuk. Du skrämmer livet ur din dotter.. !

Imorgon blir en kanondag! Typ klassförfest, blir ju hur kung som helst! Sen fick jag fri biljetterna idag av underbara Fanny tack tjejen! nu ska jag gå och se nya HIMYM avsnittet, sen blir det att se typ private practice. Sen sova. Tur att man har sovmorgon! :)

God natt gott folk!

¨
Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0